Villa Rosenborg

Adresse: Storgatan 35, 387 34 BORGHOLM  Karte anzeigen
Standort: Borgholm
Gästebewertung: 97% (75 von 77 empfehlen) (18 Bewertungen)

Gästebewertung: 97%

(75 von 77empfehlen)
Gesamtbewertung 4,7 von 5
Umgang und Service 4,9 von 5
Standard 4,4 von 5
Einrichtungen (Küche, Sanitäranlagen, etc.) 4,1 von 5
Sauberkeit 4,5 von 5
Frühstück 4,5 von 5
Preisgünstig 4,4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 11-18 von 18)

Trivsamt boende!

Empfohlen bis Eva, Schweden (Schweden Mi 20 Jul 2016)
“Mysigt rum och jättefint hus gjorde b&b upplevelsen komplett. God frukost, rent och fräscht”
Gesamtbewertung 5 von 5
Umgang und Service 5 von 5
Standard 5 von 5
Einrichtungen (Küche, Sanitäranlagen, etc.) 5 von 5
Sauberkeit 5 von 5
Frühstück 5 von 5
Preisgünstig 5 von 5

Övernattning Borgholm

Empfohlen bis Ellan, Schweden (Schweden Mo 18 Jul 2016)
“Ljust ,trevligt rum. Bra läge. Trevligt bemötande.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Umgang und Service 5 von 5
Standard 5 von 5
Einrichtungen (Küche, Sanitäranlagen, etc.) 5 von 5
Sauberkeit 5 von 5
Frühstück 5 von 5
Preisgünstig 5 von 5

En mycket bra helg. bra rum och frukost....

Empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 17 Aug 2015)
“En mycket bra helg. bra rum och frukost. kan rekomendera det. sen var Ulf Lundell och spelade på Slottsruinen , så det vart extra bra.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Umgang und Service 5 von 5
Standard 5 von 5
Einrichtungen (Küche, Sanitäranlagen, etc.) 5 von 5
Sauberkeit 5 von 5
Frühstück 5 von 5
Preisgünstig 5 von 5

Trivsamt boende

Empfohlen bis R, Schweden (Schweden So 02 Aug 2015)
“Ett trivsamt bed and breakfast I Borgholm, bara några minuters promenad från centrum och hamnen. Lite i dyraste laget om man jämför med andra likartade boenden. Annars bra service, flexibel ägare, bra standard. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Umgang und Service 5 von 5
Standard 5 von 5
Einrichtungen (Küche, Sanitäranlagen, etc.) 5 von 5
Sauberkeit 5 von 5
Frühstück 5 von 5
Preisgünstig 4 von 5

Centralt o lättillgängligt i Borgholm

Empfohlen bis Lena, Schweden (Schweden Fr 17 Jul 2015)
“Centralt o bra boende, lugn atmosfär o god frukost!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Umgang und Service 4 von 5
Standard 5 von 5
Einrichtungen (Küche, Sanitäranlagen, etc.) 5 von 5
Sauberkeit 5 von 5
Frühstück 5 von 5
Preisgünstig 5 von 5

Villa Rosenborg

Nicht empfohlen bis eian, Schweden (Schweden Do 16 Jul 2015)
“Första intrycket med oklippt gräs och en förskräcklig häck gav en negativ känsla. En trädgård med en oerhörd potential. Små mysiga sittgrupper, körsbärsträd, valnötsträd och bärbuskar kom inte till sin rätt i den förvuxna trädgården. Jättemysigt frukostrum och en i övrigt mycket charmig miljö i ett vackert hus. Läget mycket centralt och bra. Skulle gärna rekommendera boendet om den yttre miljön och städningen av toaletten sköttes bättre. Priset något högt i jämförelse med boende med samma standard.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Umgang und Service 5 von 5
Standard 3 von 5
Einrichtungen (Küche, Sanitäranlagen, etc.) 2 von 5
Sauberkeit 2 von 5
Frühstück 5 von 5
Preisgünstig 2 von 5

Ett mysigt och hemtrevligt ställe med my...

Empfohlen bis SIA , Schweden (Schweden Mo 13 Jul 2015)
“Ett mysigt och hemtrevligt ställe med mycket bra läge i Borgholm. Trädgården var ett favoritställe, insynsskyddad och lummig. Om vi ska till Borgholm fler gånger kommer vi definitivt att välja att bo i Villa Roenborg i första hand. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Umgang und Service 5 von 5
Standard 5 von 5
Einrichtungen (Küche, Sanitäranlagen, etc.) 4 von 5
Sauberkeit 5 von 5
Frühstück 5 von 5
Preisgünstig 5 von 5

Idylliskt och hemtrevligt

Empfohlen bis Lilly med föräldrar, Schweden (Schweden Sa 11 Jul 2015)
“Vänligt och personligt bemötande, stor gästfrihet, mysiga rum och stora utrymmen. PS, det bjöds på riktigt goda bigaråer i trädgården :-)”
Gesamtbewertung 5 von 5
Umgang und Service 5 von 5
Standard 5 von 5
Einrichtungen (Küche, Sanitäranlagen, etc.) 5 von 5
Sauberkeit 4 von 5
Frühstück 5 von 5
Preisgünstig 5 von 5


Kundenservice

Ölands Touristenzentrum Telefon: +46 (0)485-88 800 info@oland.se

Kundenservice

Kundenservice

Ölands Touristenzentrum Telefon: +46 (0)485-88 800 info@oland.se

Kundenservice