Villa Rosenborg

Address: Storgatan 35, 387 34 BORGHOLM  show map
Location: Borgholm
Guest score: 97% (77 of 79 recommend) (25 reviews)

Guest score: 97%

(77 of 79recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Service 4.9 of 5
B&B Condition 4.4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.1 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Breakfast 4.5 of 5
Value for money 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 29)

Läget är suveränt med några minuters pro...

Recommended by Mia, Sweden (Sweden Wed 05 Aug 2020)
“Läget är suveränt med några minuters promenad till Borgholms centrum. Mycket trevlig värdinna. Möjlighet att sitta i trädgården eller på balkongen och äta frukost i morgon/kvällssolen. Smakfull inredning i gammal stil.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Jag saknade en helkroppsspegel på rummet...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 03 Aug 2020)
“Jag saknade en helkroppsspegel på rummet eller någonstans i huset. Nu fick jag ställa mig på sängen för att kunna se hur kläderna satt. Vi ville sitta i trädgården och äta frukost men stolarna var blöta efter nattens dagg. Lite dynor och avtorkade bord innan frukosten hade varit trevlig. Värdinnan höll sig väl till restriktionerna gällande Corona vilket kändes tryggt. Trevligt bemötande där hon var tillgänglig men inte påträngande. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Villa Rosenborg

Not recommended by Björn, Sweden (Sweden Sun 19 Jul 2020)
“Dålig frukost, för lite räckte inte till alla. Kaffe tog slut, var frukosten slut kl 10:00 exakt, kokte inget nytt kaffe. Ar tydlig utcheckning kl 11:00, får ej vara kvar en minut efter kl 11:00 även om du skall hämta en sak en minut efter kl11:00”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Breakfast 0 of 0
Value for money 0 of 0

Dammigt

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 13 Jul 2020)
“Det var undermåligt städat på rummet o toa....”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Längtar efter en anledning att få komma tillbaka!

Recommended by Johanna Vrågård, Sweden (Sweden Mon 30 Sep 2019)
“Det var som att komma hem! Carin tog väldigt väl hand om en, rummet var super fint och romantiskt. Över förväntan hur nära det var till centrum. God och fin frukost. Som titeln säger - längtar efter och metar redan efter anledningar att få komma tillbaka till Öland och Borgholm. Då vet jag exakt var jag ska boka!!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

När B&B är som bäst!

Recommended by Åsa, Sweden (Sweden Fri 09 Aug 2019)
“Perfekt läge, vackert hus och hemtrevliga rum, bra parkering när man kommer på motorcyklar och rar värdinna. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

B&B Rosenborg

Recommended by Ros-Marie, Sweden (Sweden Tue 30 Jul 2019)
“Perfekt läge och bra service. Priset lite högt! Varför inte lite billigare när man bokar flera nätter? Flera nätter med samma gäster måste underlätta för uthyraren!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Supermysigt boende

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 15 Jul 2019)
“Precis som ett B@B ska vara! Supermysiga, välstädade rum med tillgång till vacker trädgård! Trevligt bemötande och god frukost! Rekommenderas varmt👍”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Om det funnits möjlighet att lägga kylda...

Recommended by Mimmi, Sweden (Sweden Fri 12 Jul 2019)
“Om det funnits möjlighet att lägga kylda varor i ett kylskåp hade det blivit högsta betyg. Värdinnan var ändå mycket hjälpsam och lät oss lägga våra kylklampar hos henne, bra service!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Läget

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 07 Jul 2019)
“Centralt, bra läge i Borgholm. Trevlig trädgård!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions

Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions
Build: 8/14/2020 11:08:44 AM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews