Villa Rosenborg

Address: Storgatan 35, 387 34 BORGHOLM  show map
Location: Borgholm
Guest score: 97% (75 of 77 recommend) (18 reviews)

Guest score: 97%

(75 of 77recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Service 4.9 of 5
B&B Condition 4.4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.1 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Breakfast 4.5 of 5
Value for money 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 25)

Längtar efter en anledning att få komma tillbaka!

Recommended by Johanna Vrågård, Sweden (Sweden Mon 30 Sep 2019)
“Det var som att komma hem! Carin tog väldigt väl hand om en, rummet var super fint och romantiskt. Över förväntan hur nära det var till centrum. God och fin frukost. Som titeln säger - längtar efter och metar redan efter anledningar att få komma tillbaka till Öland och Borgholm. Då vet jag exakt var jag ska boka!!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

När B&B är som bäst!

Recommended by Åsa, Sweden (Sweden Fri 09 Aug 2019)
“Perfekt läge, vackert hus och hemtrevliga rum, bra parkering när man kommer på motorcyklar och rar värdinna. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

B&B Rosenborg

Recommended by Ros-Marie, Sweden (Sweden Tue 30 Jul 2019)
“Perfekt läge och bra service. Priset lite högt! Varför inte lite billigare när man bokar flera nätter? Flera nätter med samma gäster måste underlätta för uthyraren!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Supermysigt boende

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 15 Jul 2019)
“Precis som ett B@B ska vara! Supermysiga, välstädade rum med tillgång till vacker trädgård! Trevligt bemötande och god frukost! Rekommenderas varmt👍”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Om det funnits möjlighet att lägga kylda...

Recommended by Mimmi, Sweden (Sweden Fri 12 Jul 2019)
“Om det funnits möjlighet att lägga kylda varor i ett kylskåp hade det blivit högsta betyg. Värdinnan var ändå mycket hjälpsam och lät oss lägga våra kylklampar hos henne, bra service!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Läget

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 07 Jul 2019)
“Centralt, bra läge i Borgholm. Trevlig trädgård!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

En pärla i Borgholm

Recommended by Biolog Ölandsfantast, Sweden (Sweden Mon 10 Jun 2019)
“Ett pensionatsliknande b & b med en fin trädgård på lagom avstånd från centrala Borgholm. Enkel trevlig lyx som ett hem man kommer till.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Charmigt och centralt

Recommended by Gunnel, Sweden (Sweden Fri 17 Aug 2018)
“Charmigt boende i äldre villa med stor trädgård centralt i Borgholm. God och väl tilltagen frukost och en värdinna som är mån om att vi ska trivas. Städat och smakfullt inrett. Parkering på gården. Rekommenderas!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Villa Rosenborg B&B en oas i Borgholm

Recommended by Eva-Lott och Peter , Sweden (Sweden Sun 05 Aug 2018)
“Vi vill ge ägarinnan till Villa Rosenborg B&B högsta betyg för att hon skapat ett mysigt och rofyllt B&B centralt i Borgholm. Gott bemötande, god frukost och härlig trädgård med flera sittgrupper. Vi vill gärna bo där nästa gång vi besöker Borgholm. Stort tack för en trevlig vistelse mitt i högsommarvärmen.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Pittoreskt

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 24 Jul 2018)
“Bra läge precis vid centrum och promenadavstånd till badet. Skön trädgård och bara få rum.Trevlig värdinna!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions

Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions
Build: 11/11/2019 2:58:18 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews