Klintagården

Address: Klinta Bodars Väg 8, 387 52 KÖPINGSVIK  show map
Location: Köpingsvik
Guest score: 82% (61 of 74 recommend) (20 reviews)

Guest score: 82%

(61 of 74recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Services 4.3 of 5
Hostelcondition 3.5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.4 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 3.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 20)

Övernattning

Recommended by Lasse, Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2016)
“I det hela ett bra boende. Lite lyhört mellan rummen o våningssängars under slaf var det lite trångt til överslaf. Varmvattnet i duschen lite dålig värme. Frukosten helt godkänd med ett trevligt bemötande av personalen. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Duschar och kranar behövde fixas.

Recommended by Peter, Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2016)
“Duschar och kranar behövde fixas.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Tråkigt med mögellukt på rummet och wc/d...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 22 Jul 2016)
“Tråkigt med mögellukt på rummet och wc/dusch. Byggnaderna behöver fräschas upp, ventilationen är katastrof. Frukosten är enkel och helt okej till rimligt pris. ”
Overall opinion 2 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Boendet på vandrarhemmet.

Not recommended by Åsa Wengelin , Sweden (Sweden Sat 16 Jul 2016)
“Sängarna väldigt dåliga. Mycket lyhört i fastigheten då man hör hur toalett locket läggs på. Frukosten vi betalade i förväg var bra till en början men sedan försvann frallorna mot veckan slut. Middagsmenyn var inte så varierande. Övrigt : Ebbas Restaurang i centrala Borgholm var under all kritik där fick man riktigt dålig mat 😕. I övrigt har Öland levererat med trevliga upplevelser. ☺ Mvh. Åsa Wengelin ”
Overall opinion 2 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5

Lugnt och trivsamt ;-)

Recommended by Vovve mitten, Sweden (Sweden Sun 10 Jul 2016)
“Rena och fräscha rum. Mycket fin miljö, inne och ute. Bra frukostbuffé. Bra restaurang. Jättegod glassbar! Rekommenderas varmt. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Mycket trevligt.

Recommended by Seeya73, Sweden (Sweden Tue 05 Jul 2016)
“Dock tycker vi att det kunde finnas fulla rättigheter på restaurangen. Men utöver det så var det en mycket bra vistelse!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Dyrt

Recommended by Karin, Sweden (Sweden Mon 27 Jul 2015)
“Klintagården är ett lugnt och trivsamt ställe att bo på. Det är rent,välordnat och man blir alltid vänligt bemött av trevlig personal. Vad som gjorde mig besviken denna gång var att det kostade 800:- för ett litet pytterum med en våningssäng och toalett/dusch i korridoren. Inte ens en behållare med tvål i duschen. Har fått bättre standard på andra boende för detta pris. Synd då jag verkligen trivs på Klintagården. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 2 of 5

All personal trevlig, rummen helt ok. V...

Not recommended by Maria, Sweden (Sweden Tue 21 Jul 2015)
“All personal trevlig, rummen helt ok. Vad som inte funkar var klintagårdens lyhördhet. Pappersväggar! När grannarna snarkar, gråter, fiser och andas var det som att de satt på fotändan av min säng! Inte kul! Lämnar Öland med en positiv känsla, då vi sett och gjort massor, men hade varit betydligt bättre om vi fått sova! ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Toppen

Recommended by Ella, Sweden (Sweden Mon 20 Jul 2015)
“Bra boende för billig peng!”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

klintagårdens vandrarhem

Not recommended by barbro, Sweden (Sweden Mon 13 Jul 2015)
“Sängarna behöver nya madrasser!”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions

Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions
Build: 11/20/2020 6:05:14 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews