Klintagården

Address: Klinta Bodars Väg 8, 387 52 KÖPINGSVIK  show map
Location: Köpingsvik
Guest score: 82% (61 of 74 recommend) (20 reviews)

Guest score: 82%

(61 of 74recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Services 4.3 of 5
Hostelcondition 3.5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.4 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 3.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 20)

God o fin frukost. Lite jobbigt med våni...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 07 Aug 2019)
“God o fin frukost. Lite jobbigt med våningssäng o rummet i minsta laget för två. Annars väldigt bra läge o nära till vattnet mm. Förstår att det var vattenbrist men det var lite svårt att få bort schampo o duschtvål då man duschade, det var inget tryck i duschen.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Enkelt och bra boende

Recommended by Maria , Sweden (Sweden Wed 31 Jul 2019)
“Rent och fräscht, men i behov av renovering. Lugnt och skönt. Bra och prisvärd restaurang. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra städat på toaletter och dusch. Även...

Recommended by Proppen, Sweden (Sweden Mon 08 Jul 2019)
“ Bra städat på toaletter och dusch. Även utomhus på campingen var det rent o fräscht. Bra att man kan köpa frukost på plats, dock är 80kr i överkant för barn. Väldigt lyhört, snarkar grannen så hörs det. Vi är nöjda i det stora hela. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Billigt

Recommended by miljÖhippie, Sweden (Sweden Mon 01 Oct 2018)
“Jag var glad för att kunna bo så billigt, för jag ville till Öland under Skördefesten. Det är nog mer kul på sommaren än så sent på hösten att komma till Klintagården. Men jag njöt ju av lugnet.. Jag kan nämna att man hör genom väggarna när någon hostar, städar - men jag hade ju havsutsikt ! ”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Klintagårdens VH

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 19 Jul 2018)
“Det var ett enkelt rum men helt ok med tanke på priset och det ligger på gångavstånd till allt👍”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Service

Recommended by Ann-Sofi, Sweden (Sweden Mon 24 Jul 2017)
“God frukost i enkelhet. Personalen gick och frågade alla gäster om dom ville hämta mer frukost innan den dukades sv😃”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Wc

Recommended by Boråsaren, Sweden (Sweden Thu 20 Jul 2017)
“Kraftig urindoft på en vår närmsta toa Dåligt utbildad ferie/personal ! ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

Dåligt över lag

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 09 Jul 2017)
“Vi var tre damer som hyrt ett rum för fyra, vet inte hur det skulle gått om vi varit fyra. Fick knappast plats tre, en liten garderob, fick stå ut. I hallen för att byta om. Det var svinkall på toa,duschar mm. Inget kök i byggnaden eller kyl. Målarfärg hade stället mått bra av, är ni och kollar någon gång hur det ser ut. Med tanke på priset 5.250kr var i saftigaste laget för den standarden. Det går att hyra en stuga för åtta personer för mindre än fyra tusen, med värme och fullt utrustad. Sorry, men var väldigt besvikna på boendet. Läget och själva Öland var ok. Ni bör upplysa kunder om dålig standard.”
Overall opinion 1 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 1 of 5

Trevlig personal. God mat till bra prise...

Recommended by Kenth, Sweden (Sweden Wed 03 Aug 2016)
“Trevlig personal. God mat till bra priser. Prisvärt boende i bra läge. Rekommenderas. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Aldrig igen

Not recommended by Henke P, Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2016)
“Allt var dåligt, men personalen var trevlig iallafall.”
Overall opinion 1 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5


Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions

Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions
Build: 12/11/2019 1:33:30 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews