Villa Rosenborg

Address: Storgatan 35, 387 34 BORGHOLM  show map
Location: Borgholm
Guest score: 97% (61 of 63 recommend) (18 reviews)

Guest score: 97%

(61 of 63recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Service 4.9 of 5
B&B Condition 4.4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Breakfast 4.6 of 5
Value for money 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-18 of 18)

Trivsamt boende!

Recommended by Eva, Sweden (Sweden Wed 20 Jul 2016)
“Mysigt rum och jättefint hus gjorde b&b upplevelsen komplett. God frukost, rent och fräscht”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Övernattning Borgholm

Recommended by Ellan, Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2016)
“Ljust ,trevligt rum. Bra läge. Trevligt bemötande.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

En mycket bra helg. bra rum och frukost....

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 17 Aug 2015)
“En mycket bra helg. bra rum och frukost. kan rekomendera det. sen var Ulf Lundell och spelade på Slottsruinen , så det vart extra bra.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trivsamt boende

Recommended by R, Sweden (Sweden Sun 02 Aug 2015)
“Ett trivsamt bed and breakfast I Borgholm, bara några minuters promenad från centrum och hamnen. Lite i dyraste laget om man jämför med andra likartade boenden. Annars bra service, flexibel ägare, bra standard. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Centralt o lättillgängligt i Borgholm

Recommended by Lena, Sweden (Sweden Fri 17 Jul 2015)
“Centralt o bra boende, lugn atmosfär o god frukost!”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Villa Rosenborg

Not recommended by eian, Sweden (Sweden Thu 16 Jul 2015)
“Första intrycket med oklippt gräs och en förskräcklig häck gav en negativ känsla. En trädgård med en oerhörd potential. Små mysiga sittgrupper, körsbärsträd, valnötsträd och bärbuskar kom inte till sin rätt i den förvuxna trädgården. Jättemysigt frukostrum och en i övrigt mycket charmig miljö i ett vackert hus. Läget mycket centralt och bra. Skulle gärna rekommendera boendet om den yttre miljön och städningen av toaletten sköttes bättre. Priset något högt i jämförelse med boende med samma standard.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 2 of 5

Ett mysigt och hemtrevligt ställe med my...

Recommended by SIA , Sweden (Sweden Mon 13 Jul 2015)
“Ett mysigt och hemtrevligt ställe med mycket bra läge i Borgholm. Trädgården var ett favoritställe, insynsskyddad och lummig. Om vi ska till Borgholm fler gånger kommer vi definitivt att välja att bo i Villa Roenborg i första hand. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Idylliskt och hemtrevligt

Recommended by Lilly med föräldrar, Sweden (Sweden Sat 11 Jul 2015)
“Vänligt och personligt bemötande, stor gästfrihet, mysiga rum och stora utrymmen. PS, det bjöds på riktigt goda bigaråer i trädgården :-)”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions

Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions