Haga Park Camping & Stugor

Adress: Campingvägen 2, 38660 Mörbylånga
Område: Södra Öland
Visa karta

Vandrarhem & Rum | Haga Park Camping och Stugor ligger på södra Ölands västkust, cirka tio kilometer söder om brofästet. Bara ett stenkast från havet och med världsarvsområdet alldeles runt knuten. Här kan du ställa din husvagn, boka en stuga eller hyra ett rum i vandrarhemmet. Ta sedan för dig av vilsamma, spontana och naturnära upplevelser i ett landskap som bjuder på nya äventyr hela året om. Varmt välkommen till Haga Park!

Ta för dig av lugnet, naturen och alla möjligheter
Omgärdat av promenadvänliga skogspartier och ett blånande vackert Kalmarsund ligger Haga Park, en välskött familjeägd anläggning med historia från 60-talet. Haga Park är idag en komplett semesteranläggning med en av södra Ölands största campingplatser, en stugby med 20 stugor och ett eget vandrarhem. Att bo i stuga, på vandrarhem eller att njuta av fridfull camping är ett perfekt sätt att upptäcka denna pittoreska, färgstarka och annorlunda ö.
Haga Park - En av södra Ölands största campingplatser
Haga Park erbjuder en variation bland tomter som få campingplatser kan uppvisa. Vare sig du väljer stor eller liten tomt, med eller utan elektricitet, kommer du med största sannolikhet hitta något som passar just dig. För Haga Park Camping är det en angelägen uppgift att bevara och lyfta fram den Öländska karaktären vad gäller grönområden, planteringar och utomhusmiljö. Som gäst kommer du att kunna njuta av grönskande campingtomter, parkliknande grönområden och välskötta grillplatser inom hela området.
Stugorna på Haga Park ligger vackert omgärdade av välskötta gräsmattor, lummiga parkområden och fina promenadstigar. Det är aldrig långt till service och aktiviteter, vare sig du vill köpa glass i butiken, hyra en cykelbil i receptionen eller ta ett kvällsdopp i havet. I varje kvarter om 4 stugor finns det tillgång till grill. Stugorna är indelade i 4 kategorier. Samtliga av dessa stugor har hög standard och är utrustade med wc, komplett kök, varmt/kallt vatten, tv samt en altan. Det som särskiljer stugorna är antalet bäddar, inbyggd dusch samt en stor utbyggd altan i söderläge. Alla stugor är rökfria.
På Haga Parks bästa läge, bara ett stenkast från havet, ligger vandrarhemmet, byggt 2012. Här är rummen fräscha och generösa och i samlingsrummet finns charmiga sittplatser för kvällsfikat. Köket är modernt och vackert inrett och strax utanför vandrarhemmet väntar grillen på hamburgarna. Frukost ingår alltid när du bokar hos vandrarhemsrum. Välkommen till ett charmigt vandrarhem på Öland!

Recensioner

Faciliteter och service

Bastu Lekplats Minigolf

Kontaktinformation


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

By Nordiq, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på By Nordiq
Telefon: +46 (0)411 55 87 04
bokning@bynordiq.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

By Nordiq, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på By Nordiq
Telefon: +46 (0)411 55 87 04
bokning@bynordiq.se
Bokningsvillkor

Build: 2022-06-27 13:24:33, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails