Hotel Skansen

Adress: Tingshusgatan 1, 386 31 Färjestaden  visa karta
Område: Färjestaden
Gästbetyg: 86% (30 av 35 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(30 av 35rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Överpris

Rekommenderad av Kroppkakor, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“Plus: spa område, frukost, rums storlek Minus: saknar kylskåp, saknar AC, badrum ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Relax

Rekommenderad av Jörgen, Sverige (Sverige lör 15 jul 2017)
“Fantastisk plats för avkoppling med god mat och poolhäng på Hotel Skansen i Färjestaden, väl timat med underhållning i form av Allsång på Skansen med Kalle Moreus och cruising med amerikanska bilar. Brukar bo på hotellet när jag jobbar på Öland men har inte varit möjligt att uppleva hotellet under dagtid. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Badrummet lite trångt med minimalt handf...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 sep 2016)
“Badrummet lite trångt med minimalt handfat, etc.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt hotell

Rekommenderad av Stig, Sverige (Sverige lör 16 jul 2016)
“Detta var vår andra gång vi gästade hotellet. Orsaken är att vi upplevde hotellet som trivsamt och service-minded personal. Vi bokade bord vid våra båda vistelser, då vi efter en dags utflykt gärna ville sitta och äta i lugn och ro. Även uppleva allsången från altanen. Båda gångerna strulade bokningen. Serveringspersonalen hittade inte vårt namn eller rumsnummer. Detta upplevde vi som stressigt, då vi verkligen hade bokat bord enligt gängse regler. Uppmaningen från oss till er är att vara mycket noga med bokningslistan, då det inte alls är roligt att stå där som ett fån när vi verkligen har bokat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Kolla era hotellnotor så ni inte blir misstänkta för springnota.

Rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige lör 02 jul 2016)
“När vi checkade ut satt receptionisten i telefon och det bildades en kö. Eftersom vi inte hade haft några extra utlägg för vår vistelse så lämnade vi in nyckelkorten och åkte. Efter en stund ringde receptionisten och påtalade att vi inte hade betalat en nota från restaurangen. Som vi inte hade besökt under viselsen. Personalen ska vara på sin vakt så de inte debiterar restaurang och barnotor på fel rumsnummer. Vi tog mycket illa vid oss för att bli beskylla för att smita från notan. Det fodrade ett antal tele samtal från oss innan vi fick en ursäkt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

SPA ??

Rekommenderad av Marcus, Sverige (Sverige mån 04 apr 2016)
“Bra förutom att man bokar in en spaupplevelse och så är det så mycket folk att det varken finns plats i bubbelkopparna eller att sitta någonstans.... Utbyggnationen kommer nog att göra stor skillnad men tills att det nya är på plats så har jag svårt att rekomendera skansens spa.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Denna gång var det bra. Men vi låg över ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 29 sep 2015)
“Denna gång var det bra. Men vi låg över i den gamla Byggnaden över Midsommar, vi tyckte att Täckerna i Sängarna luktade illa, så denna gången tog vi med våra egna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Usel mat och betjäning

Ej rekommenderad av Krille, Sverige (Sverige mån 18 maj 2015)
“Fint nytt hotellrum. God frukost. Kvällsmiddagen trerätters ej godkänt. Framförallt var servicen för dålig och väntan på varmrätten för lång. Besviken efter att betalat så mycket Har man öppet hotellpuben förväntar man sig att bli serverad inom rimlig tid, utan ett behöva hämta personalen i köket. Mörkläggningen på hotellrummet var inte ok. Inte trevligt med morgonsolen i ögonen kl 5”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor