Villa Rosenborg B&B

Adress: Storgatan 35, 387 34 BORGHOLM  Visa karta
Område: Borgholm
Gästbetyg: 97% (77 av 79 rekommenderar) (25 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(77 av 79rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
B&B Standard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,5 av 5
Frukost 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-29 av 29)

Mkt hemtrevligt B&B med bra läge, man kä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 aug 2016)
“Mkt hemtrevligt B&B med bra läge, man känner sig som hemma. Mkt avkopplande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt boende!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige ons 20 jul 2016)
“Mysigt rum och jättefint hus gjorde b&b upplevelsen komplett. God frukost, rent och fräscht”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Övernattning Borgholm

Rekommenderad av Ellan, Sverige (Sverige mån 18 jul 2016)
“Ljust ,trevligt rum. Bra läge. Trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En mycket bra helg. bra rum och frukost....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 aug 2015)
“En mycket bra helg. bra rum och frukost. kan rekomendera det. sen var Ulf Lundell och spelade på Slottsruinen , så det vart extra bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt boende

Rekommenderad av R, Sverige (Sverige sön 02 aug 2015)
“Ett trivsamt bed and breakfast I Borgholm, bara några minuters promenad från centrum och hamnen. Lite i dyraste laget om man jämför med andra likartade boenden. Annars bra service, flexibel ägare, bra standard. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt o lättillgängligt i Borgholm

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige fre 17 jul 2015)
“Centralt o bra boende, lugn atmosfär o god frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Villa Rosenborg

Ej rekommenderad av eian, Sverige (Sverige tor 16 jul 2015)
“Första intrycket med oklippt gräs och en förskräcklig häck gav en negativ känsla. En trädgård med en oerhörd potential. Små mysiga sittgrupper, körsbärsträd, valnötsträd och bärbuskar kom inte till sin rätt i den förvuxna trädgården. Jättemysigt frukostrum och en i övrigt mycket charmig miljö i ett vackert hus. Läget mycket centralt och bra. Skulle gärna rekommendera boendet om den yttre miljön och städningen av toaletten sköttes bättre. Priset något högt i jämförelse med boende med samma standard.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ett mysigt och hemtrevligt ställe med my...

Rekommenderad av SIA , Sverige (Sverige mån 13 jul 2015)
“Ett mysigt och hemtrevligt ställe med mycket bra läge i Borgholm. Trädgården var ett favoritställe, insynsskyddad och lummig. Om vi ska till Borgholm fler gånger kommer vi definitivt att välja att bo i Villa Roenborg i första hand. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Idylliskt och hemtrevligt

Rekommenderad av Lilly med föräldrar, Sverige (Sverige lör 11 jul 2015)
“Vänligt och personligt bemötande, stor gästfrihet, mysiga rum och stora utrymmen. PS, det bjöds på riktigt goda bigaråer i trädgården :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews