Strand Hotell

Adress: Box 41, 387 88 Borgholm  visa karta
Område: Borgholm
Gästbetyg: 65% (22 av 34 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 65%

(22 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,3 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Rumskvalite temperatur rum

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Omöjligt var det att sova p.g.a hög temperatur å fukt på rummet. Hotellets rum saknar någon form av luftväxling ; luft in och ut ! dessutom borde det finnas Air Conditionering (kyld luft). för att vara 4 sjärnigt Hotell.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Första och sista gången

Ej rekommenderad av Skånetös, Sverige (Sverige tis 29 aug 2017)
“Rummet var väldigt slitet och det var lyhört till max!!! Som grädde på moset hade de "nattklubb" på lördagen trots att det stod i hotellbeskrivningen att den perioden var slut när vi var där. Vi hörde både musik och vad som sjöngs tydligt i vårt rum och det var därför helt omöjligt att somna förrän detta slutade klockan 01.00! Duschvattnet rann ut över hela badrumsgolvet och det fanns ingen avlastningsyta alls i badrummet dvs. någonstans att lägga rena underkläder och smutstvätt medan man duschade. Vi trodde oss ha bokat ett trevligt boende men hit kommer vi inte fler gånger”
Totalupplevelse 1 av 5
Standard på hotellet/rummet 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

High season at Strand

Ej rekommenderad av Steinar, Sverige (Sverige fre 14 jul 2017)
“Markets rule, but price / value for my stay in July did not match. Rooms and facilities in general are good, but nothing exceptional. Staff is friendly and helpful. Breakfast was good with offers I normally find during my business travels in Europe in hotels for less than half the price I payed here. Refilling empty items on the buffet was disappointingly slow. If I have to stay in Øland during high season again, I will look for cheaper alternatives.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Trevligt med trädgårdsrum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 aug 2016)
“Trevligt med trädgårdsrum”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Avslappnat

Rekommenderad av Leena, Sverige (Sverige fre 22 jul 2016)
“Avslappnad stämning på hotellet utom söndagskväll med discot, dock glada ungdomar, samt avslappnad stämning överhuvudtaget på Öland och i Borgholm. Mycket god frukost och mat och trevlig personal på hotellet. Vårt rum var mycket trevligt och rymligt. Enda klagomålet som jag har; jag är rökare och den delen av hotellet där vi bodde på vån 4, hade ingen allmän balkong eller utrymme att kunna röka, tyvärr. Nära havet och centrum, perfekt läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Tolle Lage aber innen ist nicht alles so toll

Ej rekommenderad av Svenska Smurf, Tyskland (Tyskland mån 24 aug 2015)
“Die Lage des Hotels ist prima. Toller Blick vom Frühstück aufs Wasser Das Zimmer war sehr klein und kaum Schrankplatz. Das Bett sehr schmal und durchgelegen und nur ein Sessel. Eher ein Einzelzimmer, das als Doppelzimmer vermietet wird. Daher ist der Preis nicht angemessen. Geputzt wird nur sehr oberflächlich, auch im Rest des Hotels nicht nur im Zimmer. Beim Servicepersonal trifft man alles an von sehr freundlich und hilfsbereit bis hin zu muffig und lustlos. Frühstück ist umfassend und genug Auswahl. Dass das Zimmer bei Buchung über Öland.se 25 Euro pro Tag mehr kostet, als direkt im Hotel fanden wir sehr viel an Provision. Bei fünf Tagen immerhin 125 Euro. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Prisvärt hotell

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 aug 2015)
“För övernattning - bra. Ej längre hotellvistelse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Dålig städning

Ej rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige ons 12 aug 2015)
“Hotellet var lyhört. man hörde grannarna rakt igenom ventilationen. Dålig städning, fick ta hand om spindelnät och spindlar. Vi bodde i annexet, vet inte om det är sämre standard där än i huvudbyggnaden”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Strand behöver förbättra städningen!

Ej rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige tis 11 aug 2015)
“Strand har blivit ett ganska slitet hotell så en generell uppfräschning behövs. Tyvärr var städningen av vårt rum mycket dålig med bla hår i sängarna, efter påpekade fick vi direkt byta rum. Det nya rummet visade sig tyvärr inte vara mycket bättre men efter extra städning blev det ok.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)411 23 66 02 br /> bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)411 23 66 02 br /> bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor