Lundegårds Camping & Stugby

Adress: Lundegård 1, 387 96 Köpingsvik
Område: Köpingsvik
Visa karta
Gästbetyg: 89% 88 av 99 rekommenderar (19 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(88 av 99 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Stugstandard 3,9 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

När man bokade, fick man intrycket att l...

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“När man bokade, fick man intrycket att leklandet och pool ingick i boendet men allt kostade extra vilket jag kan förstå å ena sidan men den upplysningen bör finnas tydligare. Att bada i havet var inte trevligt utan man behövde ta sig någon annanstans.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig helg på Lundegård

Rekommenderad av Katz, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Ren och fin stuga. Stort plus att man kunde ha hundarna med sig. Fanns allt man kunde tänkas behöva ha, förutom ett kaffe mått. Men vi klarade oss bra. Väldigt fint område med mkt saker att hitta på. Rekommenderar varmt lundegårds camping. Enkel in och utcheckning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Värmen

Rekommenderad av Conny Möllergren , Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Då det är så här varmt som det är just nu, hade det varit trevligt med en fläkt i stugan. Det hade inte behövt vara en så stor fläkt men någon som hade kunnat cirkulera luften lite. Hade varit lättare att vädra ur stugan då. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugan var mycket ren o fin och uppfylld...

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige sön 06 aug 2017)
“Stugan var mycket ren o fin och uppfyllde de krav jag hade när jag bokade. Mitt enda klagomål är att det utelämnades i texten att det inte fanns badstrand! Det var ett stort minus som tyvärr gör att jag onte återvänder dit!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ingen köksfläkt över spisen, känns ju si...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 aug 2017)
“Ingen köksfläkt över spisen, känns ju sisådär när man ska laga mat. Väldigt varmt och kvavt i stugan, BRANDLARMET gick igång på natten, mindre trevligt. Tog tid innan familjen lugnat ner sig och kunde somna om.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lundegårds camping

Rekommenderad av Catarina , Sverige (Sverige ons 02 aug 2017)
“Stugan är liten men fyllde den funktion vi önskade. Tycker dock att priset är högt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevliga stugor

Rekommenderad av Hogfeldt77, Sverige (Sverige tis 01 aug 2017)
“Stugan är rymlig och fräsch. Nära till allt som servicehus, poolen, havet, affär och reception. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skön semester

Rekommenderad av Lunden , Sverige (Sverige tor 20 jul 2017)
“Gillar Lundegården. Barn och Djurvänlig. Lugnt, rent härliga ytor.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugan

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige sön 31 jul 2016)
“Vi trivdes jättebra i stugan och på campingen. Suveränt med närheten till havet. När det gäller stugan, finns det förbättringspotential. En hylla eller skåp för specerier skulle vara bra. Vi hade en egen stekpanna med oss vilket var jättebra då stugans var väldigt repig. Stekspaden i stugan var ju en metallvariant vilket inte funkar i dagens stekpannor, så en en annan sådan vore på sin plats. En vanlig kastrull till hade också varit bra. När det gäller badrummet saknades en hylla/ bänk för placering av alla necessären. Bakom dörren fanns det gott om utrymme för det. Duschen funkade ju inte heller så bra. Hela golvet i badrummet blev blött, ingen bra avrinning, en stopplist på golvet vore inte fel. Som sagt vi trivdes jättebra, mycket bra serviceanläggning med dusch, tvättmaskiner o torktumlare, barnvänligt, kan absolut tänka oss att återvända.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Saknar micro.

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige lör 30 jul 2016)
“Saknar micro.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

By Nordiq, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på By Nordiq
Telefon: +46 (0)411 55 87 04
bokning@bynordiq.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

By Nordiq, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på By Nordiq
Telefon: +46 (0)411 55 87 04
bokning@bynordiq.se
Bokningsvillkor

Build: 2022-09-29 18:06:35, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews