Lundegårds Camping & Stugby

Adress: Lundegård 1, 387 96 Köpingsvik
Område: Köpingsvik
Visa karta
Gästbetyg: 89% 88 av 99 rekommenderar (19 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(88 av 99 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Stugstandard 3,9 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-19 av 19)

Dyrt för den standarden!

Ej rekommenderad av Jenny Nordberg, Sverige (Sverige ons 20 jul 2016)
“Jag tyckte att för den standard stugorna höll var priset lite för högt. Mycket märken i plastmattor, ingen mikro och mycket spindelnät på uteplatsen i tak och runt omkring där man ska sitta. I stugan var det inte särskilt städat, dammigt och spindelnät i tak. Decilitermått saknade vi. Inga tapeter och man såg hur det hade spruckit i gipset antingen av att man spikat snett eller att stugan lidit sättningar. Dessutom att det var en hög avgift för att få bada i poolen som stugboende var en besvikelse. Så om jag ska betygsätta vår vistelse mellan 1-10 får den en 4. När vi dessutom skulle checka ut påstår den som satt i receptionen att vi skulle betala ytterligare då denne påstod att vi inte betalat fullt. Detta löste sig iof då jag skrivit ut min inbetalning. Bättre koll!! Men kred till städpersonalen för trevligt bemötande på området!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

back-to-back cabins

Rekommenderad av The Joneses from Holland, Nederländerna (Nederländerna lör 05 sep 2015)
“one might expect noices from neighbours. No, this was not the case. These double cabins seems well insulated. Only minor bumping noices on floor will faintly reach your ear. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

sensommar........

Rekommenderad av ewamaja, Sverige (Sverige tis 01 sep 2015)
“det bästa var att det fanns pool, slipper åka nånstans. stugan var bra, men saknar micro å brandsläckare, fanns inget skrivet om VAR det finns brandsläckare, mina barnbarn var med, å de gillade läget........kommer nog tillbaka :-)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lundegårds stugby stuga B

Ej rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige lör 15 aug 2015)
“Lyhörd stuga där man t.om. hörde grannen snarka och varje steg dom tog. Hårda, tunna madrasser som INTE bidrog till en bättre rygg. Tråkigt att låta negativ men upplevelsen på campingen blev ej som vi förväntat. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Poolområdet var verkligen bra. Mindre br...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 aug 2015)
“Poolområdet var verkligen bra. Mindre bra med "ta-dig-själv" servering på campingens enda restaurang. Ingen frågade vid utcheckning hur vi hade haft det..”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

luktade riktigt unket och gammalt i stu...

Ej rekommenderad av johanna, Sverige (Sverige mån 13 jul 2015)
“ luktade riktigt unket och gammalt i stugan. stugan kändes inte fräscht alls. 1 kylskåp som brummade högt nästan hela tiden”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fin enkel stuga

Rekommenderad av SvängGunnar, Sverige (Sverige mån 13 jul 2015)
“Allt som behövs för att fixa en måltid finns att tillgå. Har du en utegrill med dig finns det möjlighet att tömma den vid servicehuset. Stugan är enkelt inredd och lätt städad. Fin omgivning för tex en joggingtur längs stranden mot köpingsvik. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ok för nattvistelse. Bra område men vår...

Rekommenderad av PM, Sverige (Sverige sön 12 jul 2015)
“Ok för nattvistelse. Bra område men våran stuga var skev så man blev yr (lite som lustiga huset) men som sagt helt OK att sova i. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kamping liv

Rekommenderad av M.J, Sverige (Sverige tor 09 jul 2015)
“Vi tyckte att Lundegårds kamping var bra fanns allt vad vi behövde . Jätte fint pool område bra lekplats för barnen Lite dåligt med mat-utbud i affären men man klarar sig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

  Första   Tidigare 1 2 Nästa sida   Sista  

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

By Nordiq, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på By Nordiq
Telefon: +46 (0)411 55 87 04
bokning@bynordiq.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

By Nordiq, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på By Nordiq
Telefon: +46 (0)411 55 87 04
bokning@bynordiq.se
Bokningsvillkor

Build: 2022-11-25 18:25:27, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews