Rosenborgs Friluftspensionat

Adress: Rosenborg 201, 38690 Färjestaden  visa karta
Område: Mellersta Öland
Gästbetyg: 85% (51 av 60 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(51 av 60rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

One night in øland

Ej rekommenderad av DENIS, Storbritannien (Storbritannien sön 09 sep 2018)
“As we arrived nobody was there.We needed to phone to reach somebody. A person came à fiew later. The rooms are clean and quiet. There was no shower at the same level.The breakfeast was good. It is probably a good place for a family looking for peace and nature in the high season and for a longer stay. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

En fantastisk rekreation i fantastisk mi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“En fantastisk rekreation i fantastisk miljö!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Möjlighet till förbättring

Rekommenderad av Öland, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Positivt - Tyst - Bekväma sängar - Läge (mitt på Öland) -Flera eluttag i rummen för att ladda telefoner och surfplattor. Negativt -Städning på toalett/dusch, var nästan stopp i duschen, duschdraperi som blivit gula av smuts, handfat fullt av gammalt hår och tandkräm, stora spindelnät som satt kvar i flera dagar - Städning på rummen, även om säng, sängkläder, handdukar var rena så var det väldigt dammigt och stora dammråttor under sängar - Bortplockande av disk av personal. Det fanns ett bord att ställa av disken på när man var klar, trots att personalen sprang fram och tillbaka för att fylla på olika varor tog de aldrig med sig disken in i köket så det var helt fullt där efter ett tag, vilket i sin tur drog åt sig getingar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Idylliskt

Rekommenderad av Lurven, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Ligger på landet , lungt och tyst.Mysigt och genuint Bra läge och lagom stort. Trevlig personal med stort tålamod”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var inget fel på stället i sig men d...

Ej rekommenderad av Sjökvistarna, Sverige (Sverige ons 18 jul 2018)
“Det var inget fel på stället i sig men det låg ganska långt ut i bushen ochvägen dit var väldigt dammig och gropig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Återkommer gärna!

Rekommenderad av Kent, Sverige (Sverige tor 03 aug 2017)
“Otroligt charmigt ställe med jättetrevlig personal. Rent & fint. Ligger inte många minuter från ölandsbron. Ligger i stort sett i mitten vilket gör det perfekt för utflykter åt båda hållen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rosenborgs

Rekommenderad av Anonym, Belgien (Belgien tis 25 jul 2017)
“nice B&B - good quality and friendly service. Just the receipt of new guests and intro to the B&B could be better.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pärla på landet

Rekommenderad av Stina , Sverige (Sverige ons 05 jul 2017)
“Boende på landet med känsla och karaktär. För dig som vill njuta av fågelkvitter är detta perfekt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trisamt pensionat mycket god mat! lite l...

Rekommenderad av Synnöve Björling, Sverige (Sverige ons 19 aug 2015)
“Trisamt pensionat mycket god mat! lite långt till bad o affär ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Landlig idyl

Rekommenderad av Karrine, Danmark (Danmark lör 18 jul 2015)
“Meget smukt sted, en charmerende gammel gård ombygget til pensionat. Husene og området er virkelig skønt. Indretningen af værelserne er simpel, men ok. Bad og wc på gangen. Den ganske unge pige, der står i spidsen for pensionatet, er venlig og effektiv. Man kan få god og enkel aftensmad serveret. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews