Marsjö Gård Bed & Breakfast (R)

Adress: Marsjövägen 14, 387 91 BORGHOLM  visa karta
Område: Norra Öland
Gästbetyg: 85% (35 av 41 rekommenderar) (11 recensioner)

Bed & Breakfast | Lantliv med afrikansk struts! Marsjö gård är Ölands enda strutsgård där strutsens fina kvalitetskött lagas och serveras på en familjeägd profilrestaurang med fullständiga rättigheter. Hos oss kan besökaren uppleva lantliv med afrikansk struts, prova ostkaka på strutsägg och testa att hålla i strutsägg!

Bra boende till budgetpris ovanpå cafét och restaurangen och vid behov även i sekelskiftesvillan. Lakan, städning och en generös frukostbuffé med hembakt bröd ingår i rumspriset. Delad dusch/WC. Sällskapsrum med TV. Husdjur ej tillåtet.

Vi serverar strutsburgare, grillspett och klassisk husmanskost tillagad på struts. Även lamm, vilt, fisk och grönt från lokala uppfödare, odlare och handlare. Det finns också matiga mackor, våfflor, hembakta pajer och kakor. Utvalda dagar finns kroppkakor och lufsa på menyn!

Sedan 1996 har vi haft strutsuppfödning och sedan 2012 föds våra strutsar upp på fastlandet på en lugn plats skyddad från besökare. I hägnet på gården går strutsarna Greven, Grevinnan, Kajsa, Baronen och Baronessan som förser köket med strutsägg till matlagning och bak. Av äggskalen tillverkas lampor och ljuslyktor.

På vår stenlagda uteplats växer vinstockar, lavendel, fikonträd och vi får besök av vilda påfåglar. Gårdsbutiken har egen och lokalt producerad sylt, chutney, marmelad, tvål och produkter i strutsskinn till försäljning. Det finns en loppis i ladan. Ni hittar oss i Marsjö i Föra socken där Öland är som smalast. Välkommen!

”En fantastisk personal. Bra mat och service. De gjorde allt och mer därtill om man hade egna önskemål. Bakade hembakt bröd och glutenfritt hembakt vilket var ett stort plus. Rekommenderas varmt”

Rekommenderad av Systrarna från fastlandet
Sverige Sverige (tor 02 aug 2018)

”Prisvärt med god frukost och väldigt trevlig personal. Älskar att det finns strutsar på gården det förhöjer upplevelsen. Något lyhört men det är förståeligt med en sån gammal byggnad. Ett par nätter funkar fint! Skulle definitivt kunna göra ett återbesök. ”

Rekommenderad av Madde
Sverige Sverige (fre 04 aug 2017)

Gästbetyg 85%

(35 av 41 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
B&B Standard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,2 av 5
Frukost 4,5 av 5
Prisvärt 4,2 av 5

Faciliteter och service

  • TV-rum

Bra att veta

  • Incheckning (tidigast)
    15.00
  • Utcheckning (senast)
    12.00

Kontaktinformation

Jämför "Marsjö Gård Bed & Breakfast (R)" med liknande boenden

Pensionat Haga

Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm

Highway 136 - Bo på hästgård

Highway 136 är ett Bed & Breakfast på mellersta Öland i Alböke. 1,5 mil norr om Borgholm. I närhet finns; Ölands fiskeguide, Minizoo, Kamelranch, vandringsleder, cykelleden, Alvarmark, underbar natur och vacker badplats. Husdjurstillåtet.

Hagaby/Lantgården, STF Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger i Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland. Här bor du lantligt och granne med ett par bondgårdar som har får, kor och hästar. Byggnaden är ursprungligen en artonhundratalsgårds mangårdsbyggnad. Här kan du även bo i hängmattor. Från vandrarhemmet är det nära till traktens fina, barnvänliga sandstränder. En liten stig går över strandängarna till havet på östra sidan. Är du golfintresserad ligger Ölands golfbana endast ett par kilometer bort. Omgivningarna är också perfekta för cykelutflykter i det speciella öländska landskapet med Sverigeleden och Ölandsleden strax intill vandrarhemmet.

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor