Villa Rosenborg B&B

Adress: Storgatan 35, 387 34 BORGHOLM  visa karta
Område: Borgholm
Gästbetyg: 97% (61 av 63 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(61 av 63rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
B&B Standard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,5 av 5
Frukost 4,6 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Charmigt och centralt

Rekommenderad av Gunnel, Sverige (Sverige fre 17 aug 2018)
“Charmigt boende i äldre villa med stor trädgård centralt i Borgholm. God och väl tilltagen frukost och en värdinna som är mån om att vi ska trivas. Städat och smakfullt inrett. Parkering på gården. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Villa Rosenborg B&B en oas i Borgholm

Rekommenderad av Eva-Lott och Peter , Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Vi vill ge ägarinnan till Villa Rosenborg B&B högsta betyg för att hon skapat ett mysigt och rofyllt B&B centralt i Borgholm. Gott bemötande, god frukost och härlig trädgård med flera sittgrupper. Vi vill gärna bo där nästa gång vi besöker Borgholm. Stort tack för en trevlig vistelse mitt i högsommarvärmen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pittoreskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“Bra läge precis vid centrum och promenadavstånd till badet. Skön trädgård och bara få rum.Trevlig värdinna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt, personligt och nära centrum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 29 jun 2018)
“Väldigt trevlig värdinna, bra frukost, fina rum och mysig trädgård. Minus för badrummet på bottenvåningen - trång och daterad. Trafiken från Storgatan intill kan även vara lite störande. Å andra sidan är boendet nära centrum, vilket kan vara bra. Men, sammantaget - ett bra prisvärt och familjärt boende. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hade varit bra med något som markerade n...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 aug 2017)
“Hade varit bra med något som markerade när toaletten var upptagen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Villa Rosenborg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 31 jul 2017)
“Mysigt B&B med ett kanonläge i Borgholm.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett perfekt boende centralt i Borgholm

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“Ett perfekt boende centralt i Borgholm”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personligt och gulligt boende med trevlig värdinna!

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige sön 23 jul 2017)
“Centralt beläget boende nära gågatan i Borgholm. Huset har en mysig trädgård och det fanns parkering för vår bil på gården. Rummet var stort och personligt och gulligt med spröjsade fönster och trägolv. God frukost. Det är dock ingen toa och dusch på rummet utan den delar man med två övriga rum. Det var inget problem för oss men om man vill ha egen toa så kan det vara bra att veta.(det kanske stod i rumsbeskrivningen?!) Vi stortrivdes i den lugna gemytliga atmosfären. Sen incheckning dock mellan 16-18”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Villa Rosenborg

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige tor 20 jul 2017)
“Trevligt litet b&b med stora sovrum i äldre villa mycket centralt i Borgholm. Frukostbuffé med olika sorters färskt bröd, olika pålägg, kokta ägg, fil/youghurt, flingor/musli, te/kaffe/choklad, mjölk och juice. Kaffe/te tillgängligt dygnet runt samt frukt. Två WC och dusch som delas på 3 rum. Huset är inrett i äldre stil som passar villan, rent, fint stor trädgård med flera uteplatser att sitta vid. Trevlig värdinna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mkt hemtrevligt B&B med bra läge, man kä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 aug 2016)
“Mkt hemtrevligt B&B med bra läge, man känner sig som hemma. Mkt avkopplande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)411 23 66 02 br /> bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)411 23 66 02 br /> bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor