Hotell Drei Jahreszeiten

Adress: Bredsättra/Gåtebo 58, 387 95 Borgholm
(visa karta)
Område: Mellersta Öland
Gästbetyg: 93% (13 av 14 rekommenderar) (3 recensioner)

Hotell | Drei Jahreszeiten finner Ni i Bredsättra/Gåtebo, 8 km öster om Borgholm. 13 minisviter och dubbelrum. Alla rum har WC+dusch, TV, radio och egna terrasser. Fri WiFi på hela anläggningen. Det finns utomhuspool och vedeldad bastu. Barn över 6 år är välkomna. Cyklar finns för våra gäster. Boulebana i anslutning till restaurangen.

Ni bor i trevliga hotellrum i lantlig miljö mitt på den Öländska landsbygden med närheten till havet och Borgholm. Alla rum har eget bad (dusch & WC), hårfön, klockradio, TV och safe (litet kassaskåp) samt terrass/uteplats. Till alla rum finns fri parkeringsplats. Alla rum rökfria, husdjur efter överenskommelse. OBS. Medföljer husdjur måste ni först personligen kontakta bokningen om det finns rum som tillåter husdjur. Anläggningen är bäst anpassad för lite äldre barn och välkomnar barn över 6 år.

Internet Husdjur tillåtna Restaurang

”Trevligt prisvärt hotell med bra läge, lugn miljö och trevliga hjälpsamma värdar. Gick bra att ha hund med sig. Utmärkt parkering i anslutning till rummen. Bra frukost, och det gick även att äta 3-rätters middag på hotellet. Upplever att maten höll en hög standard, var vällagad och prisvärd. Hotellet är inte så st...”

Rekommenderad av Andreas
Sverige Sverige (tis 04 jul 2017)

”Ett fantastiskt mysigt litet familjeägt hotell. Ett morgondopp i deras pool var en perfekt start på dagen innan man intog en lite tyskinspirerad frukost där jag inte ens riktigt saknade bacon och ägg, vilket var det enda som saknades. Rekomenderar verkligen detta hotell som ett alternativ till dom stora opersonliga...”

Rekommenderad av Patric
Sverige Sverige (tis 16 aug 2016)

Gästbetyg 93%

(13 av 14 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 of 5

Faciliteter och service

 • Balkong eller terass Internet Reception
 • Bastu Golf Gym Inomhuspool Utomhuspool
 • Mat & Dryck på plats
  Restaurang
 • Speciella behov
  Husdjur tillåtna Rökfritt

Kontaktinformation

 • Telefonnummer (Bokning)
  46 48575021

Jämför "Hotell Drei Jahreszeiten" med liknande boenden

Melösa rum o frukost

Välkomna till Melösa rum o frukost på norra Öland. Gården ligger vackert belägen i Mellösa by öster om Köpingsvik. Du bor i en gård med egen trädgård. Vi har ett rikt fågel- och blomliv. Här finns bland annat Kapelludden med en intressant historisk bakgrund, levande lantbruk med kor och köttdjur. Det är 2 km till badstrand och Borgholm ligger inom 14 km. Husdjur får ej medföras.

Hagaborg Bed & breakfast

Bed & Breakfast | Hagaborg ligger mitt i Köpingsvik, på gångavstånd från fornminnen, rofylld natur, Köpingsviks fantastiska sandstrand, ICA, restauranger, kafé&bageri. Hagaborg har en stor, lummig trädgård där gästerna kan koppla av med en bok eller en kopp kaffe. Här finns även möteslokaler. Varmt välkommen till Hagaborg Bed & Breakfast!

Solhyddan BRF campingtomter

Solhyddans BRF bedriver på sitt område säsongscamping men har även ett fåtal campingtomter med elplintar för korttidsuthyrning. Familjeboende med 25-års gräns dvs minst en i varje lägenhet måste vara 25 år. Tomterna är rejält tilltagna och många ligger i direkt anslutning till stranden. Inom området finns även servicehus med dusch, toalett, tvättstuga och kök med disk-och matlagningsmöjligheter. **Gasolbesiktningsintyg måste finnas med för uppvisande vid ankomsten** Kontakta Nils Sjöö på 070-8446597 inför er ankomst till Solhyddan så hjälper han er tillrätta. Om ni har husvagn med gasol vill han även se ett besiktningsintyg.

Karta


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor