STF Vandrarhem Stora Frögården

Adress: Stora Frögården 12, 38660 Mörbylånga
(visa karta)
Område: Södra Öland
Gästbetyg: 100% (34 av 34 rekommenderar) (12 recensioner)

Vandrarhem & Rum | Vad vackert det ligger! säger nästan alla som kommer hit för första gången. Och visst är det något alldeles extra att få bo på ett vandrarhem med utsikt ner mot Kalmarsund och med egen strand på bara några stegs avstånd. Vi ligger i det område som Unesco utsett till världsarv; "Södra Ölands odlingslandskap".

På vandrarhemmet Stora Frögården bor du på en fantastisk havstomt med egen badstrand OCH mitt i ett av UNESCOS världsarv: Södra Ölands odlingslandskap. Här är det nära till Stora Alvaret, som är en ren naturupplevelse med sin fantasiska flora och fauna. Sommaren 2010 öppnar vi restaurang, med Svenska Klassiska rätter och fullständiga rättigheter.

Redan andra året som vandrarhem fick Stora Frögården priset “Årets Kudde 2004” och 2009 var vi nominerade igen. STF premierar de vandrarhem som varit mest uppskattade av våra gäster under året. Utmärkelsen har sex kategorier, varav ”Årets Kudde” är den mest prestigefyllda. Fantastiskt roligt.
Och ja, det har hänt en del sedan byggnaden var barnhem för ”friska barn från tuberkulösa hem”. Vandrarhemsköket är fortfarande inrymt i barnhemmets gamla kök, fast idag är det givetvis modernt utrustat. Alla rum har egen toalett och de flesta har egen dusch.

Är du intresserad av fågelliv har du nära till fågelskyddsområdet Beijershamn. Och du som vindsurfar kan vara säker på att få god vind. Kuststräckan är klassad som en av landets vindsäkraste platser.

På Stora Frögården njuter du av en klarröd solnedgång över Kalmarsund, tar en kvällspromenad längs stranden eller kanske svalkar dig med ett kvällsdopp.

Vi har följande rumsalternativ: 1, 2, 3, 4, 5, 6 bäddsrum, alla med egen privat toalett och nästan alla med egen dusch. Våra 5 och 6-bäddsrum har även eget pentry och 6-bäddsrummen egen uteplats mot havet.

Våra incheckningstider är kl 17.00-19.00 och utchekning senast kl 10:00

Välkommen att bo hos oss önskar Anne & Peter

Husdjur tillåtna

”Bra och vänligt bemötande, det känns bra att man erbjuder frukost , bra pris, med tanke på fanns mycket att välja på frukostbuffen väldigt nöjd. Kanske lite mindre bra, rummet hade vart trevligt med fräscha tapeter, och målning annars nöjd med rummet och närheten promenad och havet”

Rekommenderad av Anonym
Sverige Sverige (sön 10 sep 2017)

”Mycket bra värdpar, Anne & Peter. Vacker plats. Mycket fint vandrarhem”

Rekommenderad av Lasse
Sverige Sverige (mån 14 aug 2017)

Gästbetyg 100%

(34 av 34 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 of 5

Faciliteter och service

  • Kaffebryggare/Vattenkokare
  • Cykeluthyrning
  • Speciella behov
    Husdjur tillåtna Rökfritt

Kontaktinformation

Jämför "STF Vandrarhem Stora Frögården" med liknande boenden

Strandnära Eco B&B

Vi erbjuder ett lugnt & charmigt boende i ljusa härliga och nyrenoverade rum. Med ett grönskande lugnt & naturskönt läge i utkanten av den idylliska ölandsbyn Stora Frö, bara en mil från bron och Ölands Djur- och Nöjespark har vi den perfekta utgångspunkten för din vistelse på Öland.

Eriksöre Camping

Eriksöre är en gemytlig fyrstjärnig familjecamping vackert belägen vid Kalmarsund, strax söder om Ölandsbron. Här strävar man efter att kunna erbjuda det bästa för just barn och hundar, så se till att hela familjen följer med på semestern.

Mörbylånga B&B

Litet hemtrevligt Bed & Breakfast vid torget i Mörbylånga. Husdjur får ej medföras.

Karta


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor