Klintagården Vandrarhem

Adress: Klinta Bodars Väg 8, 387 52 KÖPINGSVIK  visa karta
Område: Köpingsvik
Gästbetyg: 82% (58 av 71 rekommenderar) (17 recensioner)

Gästbetyg: 82%

(58 av 71rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Vandrarhemsstandard 3,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,4 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Billigt

Rekommenderad av miljÖhippie, Sverige (Sverige mån 01 okt 2018)
“Jag var glad för att kunna bo så billigt, för jag ville till Öland under Skördefesten. Det är nog mer kul på sommaren än så sent på hösten att komma till Klintagården. Men jag njöt ju av lugnet.. Jag kan nämna att man hör genom väggarna när någon hostar, städar - men jag hade ju havsutsikt ! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Klintagårdens VH

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Det var ett enkelt rum men helt ok med tanke på priset och det ligger på gångavstånd till allt👍”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Service

Rekommenderad av Ann-Sofi, Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“God frukost i enkelhet. Personalen gick och frågade alla gäster om dom ville hämta mer frukost innan den dukades sv😃”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Wc

Rekommenderad av Boråsaren, Sverige (Sverige tor 20 jul 2017)
“Kraftig urindoft på en vår närmsta toa Dåligt utbildad ferie/personal ! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt över lag

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 jul 2017)
“Vi var tre damer som hyrt ett rum för fyra, vet inte hur det skulle gått om vi varit fyra. Fick knappast plats tre, en liten garderob, fick stå ut. I hallen för att byta om. Det var svinkall på toa,duschar mm. Inget kök i byggnaden eller kyl. Målarfärg hade stället mått bra av, är ni och kollar någon gång hur det ser ut. Med tanke på priset 5.250kr var i saftigaste laget för den standarden. Det går att hyra en stuga för åtta personer för mindre än fyra tusen, med värme och fullt utrustad. Sorry, men var väldigt besvikna på boendet. Läget och själva Öland var ok. Ni bör upplysa kunder om dålig standard.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Trevlig personal. God mat till bra prise...

Rekommenderad av Kenth, Sverige (Sverige ons 03 aug 2016)
“Trevlig personal. God mat till bra priser. Prisvärt boende i bra läge. Rekommenderas. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Aldrig igen

Ej rekommenderad av Henke P, Sverige (Sverige sön 31 jul 2016)
“Allt var dåligt, men personalen var trevlig iallafall.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Övernattning

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige mån 25 jul 2016)
“I det hela ett bra boende. Lite lyhört mellan rummen o våningssängars under slaf var det lite trångt til överslaf. Varmvattnet i duschen lite dålig värme. Frukosten helt godkänd med ett trevligt bemötande av personalen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Duschar och kranar behövde fixas.

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige mån 25 jul 2016)
“Duschar och kranar behövde fixas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tråkigt med mögellukt på rummet och wc/d...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 22 jul 2016)
“Tråkigt med mögellukt på rummet och wc/dusch. Byggnaderna behöver fräschas upp, ventilationen är katastrof. Frukosten är enkel och helt okej till rimligt pris. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor