Eriksöre Camping

Adress: Semestervägen, 386 93 Färjestaden (visa karta)
Område: Mellersta Öland

Camping | Eriksöre är en gemytlig fyrstjärnig familjecamping som ligger vackert belägen vid Kalmarsund, strax söder om Ölandsbron. Vi strävar efter att kunna erbjuda det bästa för just barn och hundar, så se till att hela familjen följer med på semestern.

Bo bekvämt i våra stugor och villavagnar!

Hos oss på Eriksöre Camping finner du ett stort utbud av stugor och villavagnar. Våra stugor och vagnar är av varierande utförande och storlek, varför priserna också varierar med boendetyp.
Alla våra stugor och villavagnar är rökfria.

Vi har boendealternativ både för dig med och utan husdjur. För alla våra boendelaternativ finns det täcken och kuddar till det givna antalet bäddar.

Rätt aktiviteter för hela familjen gör semestern komplett. På First Camp Eriksöre finner du även ett stort utbud av olika aktiviteter passande alla familjemedlemmar. Allt från lekar och äventyr till dans och underhållning finns på schemat för sommaren. För våra fyrbenta vänner är agilityträningen ett eldorado. Under högsäsong livsmedelsbutik, minigolf, hoppkudde, volleyboll- och fotbollsplan, aktivitetsledare mm.

Eriksöre Camping är det självklara valet när du reser med hund! Här hittar du massor med utmaningar och skojigheter för dig och din hund, bla. agilitybana, aktiveringsbana och rastgård. Under högsäsongen erbjuder vi ledarledd lydnads- och agilityträning, föreläsningar och svalkande hundbad.

Incheckning från 15.00 - utcheckning senast 12.00.
(Om du köpt slutstädning eller om det ingår i paketet är utcheckningen kl 11.00).

Reception öppen under högsäsong: 08.00-21.00.

Husdjur tillåtna.

Husdjur tillåtna Restaurang

Faciliteter och service

 • Gemensamt kök Reception
 • Lekplats Badplats
 • Mat & Dryck på plats
  Restaurang
 • Speciella behov
  Husdjur tillåtna

Kontaktinformation

Jämför "Eriksöre Camping" med liknande boenden

Hotel Skansen

Hotell centralt i Färjestaden, nära hamnen. Hotel Skansens nybyggda "Tingshuset" har 19 rum och 6 sviter i mycket hög standard. Vi erbjuder dig ett SPA med en känsla av lyx och välbefinnande. Unna dig ett ljuvligt kurbad eller varför inte chokladmassage? Husdjur tillåtet i 10 rum. Ett handikapanpassat rum och alla rum anpassade för rullstol.

Stora Frögården, STF Vandrarhem

Vad vackert det ligger! säger nästan alla som kommer hit för första gången. Och visst är det något alldeles extra att få bo på ett vandrarhem med utsikt ner mot Kalmarsund och med egen strand på bara några stegs avstånd. Vi ligger i det område som Unesco utsett till världsarv; "Södra Ölands odlingslandskap".

Strandnära Eco B&B

Vi erbjuder ett lugnt & charmigt boende i ljusa härliga och nyrenoverade rum. Med ett grönskande lugnt & naturskönt läge i utkanten av den idylliska ölandsbyn Stora Frö, bara en mil från bron och Ölands Djur- och Nöjespark har vi den perfekta utgångspunkten för din vistelse på Öland.

Karta


Kundservice


Boka med oss

 • Officiell onlinebokning
 • Bredast utbud av boenden
 • Lokalkännedom

Kundservice

Boka med oss

 • Officiell onlinebokning
 • Bredast utbud av boenden
 • Lokalkännedom