Lundegårds Camping & Stugby

Adress: 387 96 Köpingsvik
(visa karta)
Område: Köpingsvik
Gästbetyg: 100% (2 av 2 rekommenderar) (0 recensioner)

Camping | På Lundegårds Camping finns det gott om campingtomter, vissa med el andra utan. Campingområdet är uppdelat i områden. Ett nära havet, ett annat nära servicehus. I servicehusen behövs inga mynt eller poletter. Allt ingår – även varmvatten och tvätt.

På Lundegård finns stora ytor så som boende här behöver du inte trängas. Det finns ett par områden att välja mellan. De flesta av tomterna har 16 Amp el och kabel-TV. Vissa har även vatten och avlopp. Det är alltid nära till ett av de fyra servicehusen. Här finns kök, matplats, disk, tvättstuga, torktumlare, skötrum, duschar och toaletter.

Hyr ditt eget badrum: Badrum med dusch, wc och tvättställ finns att hyra i servicehusen. Går att boka tillsammans med ert boende! Obs, begränsat antal.

Till 2014 års säsong byggdes ett helt nytt poolområde med 450 kvm pool och två mindre barnpooler. Här får du ett riktigt glassigt område med café, glassbar och annat. Poolen har separat entréavgift.

På Lundegård finns också leklandet Skattkammarön, ett inomhuslekland med rutschkanor, klätterväggar, trampbilar och mycket mer!

Nyhet 2017: Barnklubben Solstrålarna! Givetvis gratis för incheckade gäster. Ledarledda aktiviteter för barn i åldrarna 4-12 år.

Dessutom finns det lekplatser, hoppkudde, badplats (150-250 m), minigolf, volleyboll & fotbollsplaner. Restaurang Köksbaren (med fullständiga rättigheter) och Butiken Handlarn finns också inom området.

Varmt välkomna till Lundegård på Öland!

Incheckning från 15.00 - utcheckning senast 15.00. (OBS, gäller ej stugor.) Meddela alltid sen ankomst.

Reception öppen under högsäsong: 07.00-23.00.

Husdjur tillåtna.

Husdjur tillåtna Restaurang

Recensioner

Gästbetyg: 100%

(2 av 2 rekommenderar detta boende till en vän)
Totalupplevelse 4,5 av 5

Faciliteter och service

  • Gemensam dusch Gemensamt kök Reception
  • Lekplats Badplats Utomhuspool
  • Mat & Dryck på plats
    Restaurang
  • Speciella behov
    Husdjur tillåtna

Kontaktinformation

Jämför "Lundegårds Camping & Stugby" med liknande boenden

Hagaborg Bed & breakfast

Bed & Breakfast | Hagaborg ligger mitt i Köpingsvik, på gångavstånd från fornminnen, rofylld natur, Köpingsviks fantastiska sandstrand, ICA, restauranger, kafé&bageri. Hagaborg har en stor, lummig trädgård där gästerna kan koppla av med en bok eller en kopp kaffe. Här finns även möteslokaler. Varmt välkommen till Hagaborg Bed & Breakfast!

Solhyddan BRF campingtomter

Solhyddans BRF bedriver på sitt område säsongscamping men har även ett fåtal campingtomter med elplintar för korttidsuthyrning. Familjeboende med 25-års gräns dvs minst en i varje lägenhet måste vara 25 år. Tomterna är rejält tilltagna och många ligger i direkt anslutning till stranden. Inom området finns även servicehus med dusch, toalett, tvättstuga och kök med disk-och matlagningsmöjligheter. **Gasolbesiktningsintyg måste finnas med för uppvisande vid ankomsten** Kontakta Nils Sjöö på 070-8446597 inför er ankomst till Solhyddan så hjälper han er tillrätta. Om ni har husvagn med gasol vill han även se ett besiktningsintyg.

Kapelludden Camping & Stugor/Camping

Kapelluddens Camping är en fyrstjärnig campingplats direkt vid strandkanten och granne med Borgholms Badhus. Här finns tomter för husvagnar, husbilar och tält. De flesta platserna har uttag för el och många har dessutom vatten och avlopp.

Karta


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor