Villa Sol & Villa Ekebo, SVIF vandrarhem Borgholm, Öland

Adress: Slottsgatan 30, 38732 BORGHOLM  visa karta
Område: Borgholm
Gästbetyg: 89% (24 av 27 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(24 av 27rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Vandrarhemsstandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

trevlig upplevelse

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Hej! Trevlig liten stuga med fina möjligheter till att sitta ute i trädgården. Bra utemöbler. bra med att kunna parkera på gatan. Bra och omfattande informationsbrev från värdinnan. Saknade bara en liten diskho och vattenkran i lilla huset.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Villa Sol ligger centralt o samtidigt li...

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Villa Sol ligger centralt o samtidigt lite off. När man kommer till boendet hälsas man välkommen av Ylva. Hon finns hela tiden tillgänglig ifall man vill fråga om något eller skulle behöva hjälp. Huset är lagom stort dvs lagom många gäster för att det ska kännas riktigt familjärt o gemytligt. Det är rent, fint möblerat o ordning o reda på allt från köks- till städgrejer. Jag är jättenöjd o kan varmt rekommendera boendet på Villa Sol! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

A very nice place in a cosy house manage...

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike mån 17 apr 2017)
“A very nice place in a cosy house managed by a welcoming host. We really enjoy our stay there ! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lättillgängligt, bra utrustat

Rekommenderad av KM, Sverige (Sverige sön 14 aug 2016)
“Vi bodde två nätter på detta vandrarhem i ett rum på övervåningen till ägarens bostad. Det var ett ganska litet rum med enbart en säng. Garderoben var utanför rummet. Gästköket var bra utrustat med porslin, koppar, kaffebryggare och övriga prylar som man kan behöva när man lagar mat. Vi uppskattade gemenskapshyllan i kylskåpet och för torrvaror även om vi aldrig åt någonting därifrån mer än kaffefilter. Bra miljötänk med sopsortering. Det kändes fräscht i hela den delen av vandrarhemmet. 5-10 min promenad till hamnen och restauranggatan i Borgholm. Man kan också promenera till Borgholms slottsruin och Solliden via en trevlig skogspromenad. Det rekommenderas! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trångt rum

Ej rekommenderad av Irre, Sverige (Sverige sön 03 jul 2016)
“Köket var ok även dusch. Rummet var dock trångt möblerat. Måste gå på snedden för att komma mellan de "klumpiga" sängarna och då är jag smal. Tunga möbler också för övrigt. Trist gemensamhetsrum.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Minnesvärd vistelse.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 nov 2015)
“Vår resa till Öland i november blev vi mycket nöjda med då boendet var en riktig överraskning vad avser standard o läge, samt trevligt bemötande av Ylva Olofsson. Vi ska se till att komma åter under sept/okt nästa år om priset då också är rätt. Men Öland i novemer var inte fel.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Blev lovad toalett och dusch på rummet. ...

Ej rekommenderad av Rudnik, Sverige (Sverige mån 17 aug 2015)
“Blev lovad toalett och dusch på rummet. Hade egen toalett, men den låg utanför rummet. Samma gällde med TV:n, som dessutom inte fungerade. Rummet var lyhörd och när grannarna var igång till 03.30 på lördagsmorgonen blev det dåligt med sömn. Kan då tycka att 1000:- natten är mycket, när frukost ej ingick och man fick ha med linne och städa själv. Hela innemiljön var annars mycket trevlig, liksom trädgården och altanen vi hade för oss själva.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ordningsföreskrifter

Rekommenderad av Olle Knutsson, Sverige (Sverige lör 16 maj 2015)
“Huset(husen) är "nerlusade" med ordningsföreskfter.Men det kanske behövs i dagens Sverige. För mej 30-talist är allt naturligt.Ett annat problem är ,efter en lång vinter, att värme o ventilation sätts på för sent denna årstiden dvs fukt och dålig lukt vid ankomst.Detta har hänt mej alla gånger,vid andra boenden, eftersom jag varje år besöker Öland just denna tiden ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)411 23 66 02 br /> bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)411 23 66 02 br /> bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor