Strandnära Eco B&B

Adress: Dansbanevägen 3, 380 62 MÖRBYLÅNGA (visa karta)
Område: Södra Öland
Gästbetyg: 80% (4 av 5 rekommenderar) (0 recensioner)

Bed & Breakfast | Vi erbjuder ett lugnt & charmigt boende i ljusa härliga och nyrenoverade rum. Med ett grönskande lugnt & naturskönt läge i utkanten av den idylliska ölandsbyn Stora Frö, bara en mil från bron och Ölands Djur- och Nöjespark har vi den perfekta utgångspunkten för din vistelse på Öland.

Oavsett vilken typ av boende Du väljer har Du alltid tillgång till kök med soffgrupp & tv, sällskapsrum med braskamin, tidningar & böcker. Här kan hela familjen och vännerna umgås i en mysig miljö med filtar och levande ljus.

I rummen ingår: miljövänliga lakan& handdukar, ekologisk frukost och städning. Gratis WiFi. Gratis Parkering. Husdjur får ej medföras.

På gångavstånd finner ni södra Ölands längsta badstrand, Ölands Örtagård, Marias Krukmakeri, Haga Parks friluftsområde, minigolf, cykeluthyrning, livs, surfcenter och fågelskyddsområdet Beijershamn.
Vårt unika läge ger dig närhet till Ölands härliga smultronställen, med den öländska cykel- och vandringsleden passerande utanför vår grind vidare längs havet & det öländska alvaret önskar vi er en härlig vistelse hos oss.

Internet

Recensioner

Gästbetyg: 80%

(4 av 5 rekommenderar detta boende till en vän)
Totalupplevelse 4,7 av 5

Faciliteter och service

  • Internet TV-rum

Kontaktinformation

Jämför "Strandnära Eco B&B" med liknande boenden

Stora Frögården, STF Vandrarhem

Vad vackert det ligger! säger nästan alla som kommer hit för första gången. Och visst är det något alldeles extra att få bo på ett vandrarhem med utsikt ner mot Kalmarsund och med egen strand på bara några stegs avstånd. Vi ligger i det område som Unesco utsett till världsarv; "Södra Ölands odlingslandskap".

Eriksöre Camping

Eriksöre är en gemytlig fyrstjärnig familjecamping som ligger vackert belägen vid Kalmarsund, strax söder om Ölandsbron. Vi strävar efter att kunna erbjuda det bästa för just barn och hundar, så se till att hela familjen följer med på semestern.

Mörbylånga B&B

Litet hemtrevligt Bed & Breakfast vid torget i Mörbylånga. Husdjur får ej medföras.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Officiell onlinebokning
  • Bredast utbud av boenden
  • Lokalkännedom

Kundservice

Boka med oss

  • Officiell onlinebokning
  • Bredast utbud av boenden
  • Lokalkännedom