Änglar, finns dom...

Område: Borgholm
Arena/Plats: Borgholms bio
Kategori: Evenemang, Film
Datum: Onsdag 2 okt 2019

Den svenska kärleksklassikern från 1961 med Jarl Kulle, Christina Schollin, Edvin Adolphson, Sigge Fürst.

Jan Froman är en ung man som har tillbringat sitt liv hittills på ett sofflock och läst böcker. Plötsligt bestämmer sig för att bli VD för den lokala banken. Han får jobb på banken som vaktmästarassistent åt ordinarie vaktmästaren Hagson. Jan träffar Margareta som också arbetar i banken och det blir kärlek vid första ögonkastet. Hon är dock redan förlovad för att bli gift, vilket komplicerar saker. Hagson har vunnit lite pengar på kortspel, Froman har lusläst Vägen till framgång och tillsammans börjar de spekulera i aktier och gamla hus på Södermalm. På banken börjar man undra vem det är som så framgångsrikt lyckas snuva banken på aktieposter och fastighetsaffärer. När sanningen kommer fram erbjuds Froman en plats i styrelsen. Margareta, vars far är en rigid amiral, blir dock rasande över att dottern umgås med en vaktmästare, men i utbyte mot en antik hakebössa ger amiralen tillåtelse till giftermål.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Okt
Onsdag 2 okt 2019 09:00 - 11:00 Borgholms bio

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 0708 146812
Kontaktperson
Kjell Gerdin
Arrangör e-post
info@borgholmsfilmfestival.se
Webbsida
http://www.borgholmsfilmfestival.se/

Bra att veta

Prisinformation
Medlemskap i Föreningen Borgholms Filmfestival.
Åldersgräns
Åldersgräns 15
Vandrarhem & Rum

Villa Sol & Villa Ekebo, SVIF vandrarhem Borgholm, Öland

Avstånd: 272 meter
Villa Sol & Villa Ekebo i Borgholm på Öland, det lilla, romantiska, trivsamma boendet. ”Best choice in town” enligt "Rough guide to Sweden". Nämns i "Lonely Planet" och "Le petit futé". På vandrarhemmen Villa Sol & Villa Ekebo bor du i fräscha, hemtrevligt inredda rum, 250 m från centrum och hamnen i Borgholm. Fastigheterna ligger mitt emot varandra i hörnet Slottsgatan/Kungsgatan. Du städar själv (all utrustning till städning finns på plats!). Ta med linne & handdukar hemifrån eller hyr på plats. Fritt WiFi. Barn under 3 år går fritt. Husdjur tillåtna.
Bed & Breakfast

Gamla Televerket B&B

Avstånd: 134 meter
Gamla Televerket ligger vid Borgholms Torg. Fräscha rum centralt i Borgholm som har öppet året runt. Personligt inredda dubbelrum med gemensamt kök, duschar och toaletter i korridoren. Frukost, linne och städning ingår i priset.
Vandrarhem & Rum

Krutans Rumsuthyrning (R)

Avstånd: 272 meter
Centralt i Borgholm åtta charmiga rum i gammaldags stil.

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)411 23 66 02 br /> bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor