Löpartävling Ölands Marathon

Område: Norra Öland
Arena/Plats: Löttorp
Kategori: Evenemang, Tävling
Datum: Lördag 4 aug 2018

Välkommen att springa en lättsprungen och flack marathonbana på norra Öland med Blå Jungfrun i blickfånget. Start och mål på torget i Löttorp.

Först löps en slinga på 2,1 km inne i Löttorp. Sedan fortsätter banan med sträckningen Löttorp – Alvedsjö – Kalmarsund – Gudesjö – Löttorp (11,2 km). Dessa båda slingor löps sedan omväxlande 3 ggr tills summan 42,195 meter är uppnådd.

Segrarna i dam- och herrklassen vinner en middag för två på Kalk i Löttorp. Priser till alla klassegrare och till de främsta totalt.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Aug
Lördag 4 aug 2018 15:00 - 00:00 Löttorp

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 070-444 31 02
Kontaktperson
Calle Nilsson
E-post
info@olandrunning.se
Arrangör e-post
info@olandrunning.se
Webbsida
http://www.olandrunning.se/lopp/olands-marathon/
Externa länkar
http://www.olandrunning.se

Bra att veta

Prisinformation
Startavgiften är 350 kr. Efteranmälan t.o.m 2 augusti. Därefter i samband med nummerlappsuthämtning på tävlingsdagen från kl 12.00.
Bed & Breakfast

Pensionat Haga

Avstånd: 11,9 km
Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm
Vandrarhem & Rum

Hagaby/Lantgården, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,2 km
Vandrarhemmet ligger i Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland. Här bor du lantligt och granne med ett par bondgårdar som har får, kor och hästar. Byggnaden är ursprungligen en artonhundratalsgårds mangårdsbyggnad. Här kan du även bo i hängmattor. Från vandrarhemmet är det nära till traktens fina, barnvänliga sandstränder. En liten stig går över strandängarna till havet på östra sidan. Är du golfintresserad ligger Ölands golfbana endast ett par kilometer bort. Omgivningarna är också perfekta för cykelutflykter i det speciella öländska landskapet med Sverigeleden och Ölandsleden strax intill vandrarhemmet.
Camping

Bödabaden Camping

Avstånd: 10,9 km
För dig som söker ett lite lugnare boende med närhet till den lååånga sandstranden. Bödabaden är inte bara en camping, det finns många alternativ på boende: stugor, lägenheter, rum, och camping.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 4 aug 2018 15:00 - 00:00 @ Löttorp
OK

Karta


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor