Gunhild Carling i Gillberga Stenbrott

Kategori: Evenemang, På Scen, Musik
Datum: Måndag 30 jul 2018

Efter att ha åkt halva Europa runt och även USA under vår och försommar så tar hon med sig sin musicerande familj och ger oss en helkväll. Under hösten 2017 gjorde hon sin största spelning någonsin på Broadway.

Hon är en multiinstrumentalist mest känd för att kunna traktera tre trumpeter samtidigt, men även känd trombonist ( enligt Bill Clinton en av världens tio bästa). Hon utgår från jazzens och bluesens värld. Hon och hennes bröder är kända för sitt showande under konserterna med en kombination av musik och instrumentkonster utöver det man sällan ser. Gunhild deltog i Lets Dance 2014. Egen stol och picknickkorg är tillåten. Obs! Paraplyförbud.
Servering finns på området.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Jul
Måndag 30 jul 2018 19:00 GILLBERGA NATUR & KULTURBROTT

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
395 kr Biljetter släpps den 20 januari kl.9.00 och säljs via Ticketmaster.se och Ica Nära Källa
Vandrarhem & Rum

Hagaby/Lantgården, STF Vandrarhem

Avstånd: 8,8 km
Vandrarhemmet ligger i Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland. Här bor du lantligt och granne med ett par bondgårdar som har får, kor och hästar. Byggnaden är ursprungligen en artonhundratalsgårds mangårdsbyggnad. Här kan du även bo i hängmattor. Från vandrarhemmet är det nära till traktens fina, barnvänliga sandstränder. En liten stig går över strandängarna till havet på östra sidan. Är du golfintresserad ligger Ölands golfbana endast ett par kilometer bort. Omgivningarna är också perfekta för cykelutflykter i det speciella öländska landskapet med Sverigeleden och Ölandsleden strax intill vandrarhemmet.
Bed & Breakfast

Pensionat Haga

Avstånd: 3,8 km
Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm
Bed & Breakfast

Marsjö Gård Bed & Breakfast (R)

Avstånd: 7,3 km
Lantliv med afrikansk struts! Marsjö gård är Ölands enda strutsgård där strutsens fina kvalitetskött lagas och serveras på en familjeägd profilrestaurang med fullständiga rättigheter. Hos oss kan besökaren uppleva lantliv med afrikansk struts, prova ostkaka på strutsägg och testa att hålla i strutsägg!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 30 jul 2018 19:00 - 19:00 @ GILLBERGA NATUR & KULTURBROTT
OK

Karta


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor