Hantverkscafè

Område: Mellersta Öland
Arena/Plats: Himmelsberga Museum
Kategori: Evenemang, Kurser & föreläsningar, Mat & Dryck
Datum: Lördag 22 sep 2018

En eftermiddag med handens arbete i fokus

Vill du handarbeta tillsammans med likasinnade i gemytlig miljö så ta med ditt hantverk och kom till Kaffestugan på Ölands museum Himmelsberga sista lördagen varje månad (sep och nov näst sista). Det kan bli erfarenhetsutbyte, tekniktips och nätverkande med proffs som amatör. Eller bara en möjlighet att sy i den där knappen eller lägga upp de där byxorna i trevligt sällskap. Det blir vad vi gör det till från gång till gång. Trä, textil, luffarslöjd eller plåtslöjd eller vad det nu kan vara. Ta med vad du har.
Alla är välkomna!

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0485 - 56 10 22
Arrangör e-post
info@olandsmuseum.com
Webbsida
http://olandsmuseum.se
Hotell

Ekerum Resort Öland

Avstånd: 9,4 km
Ekerum Resort Öland är den perfekta utgångspunkten för din vistelse på Öland. Ekerum ligger nära både sol, bad och lugnet på Alvaret. Här njuter du av fantastisk golf, god mat, shopping och spabehandlingar i vårt SPA.
Bed & Breakfast

Edith & Julias Bed & Breakfast

Avstånd: 9,2 km
Edith & Julias Bed and Breakfast ligger centralt beläget mitt på Öland, 12 kilometer söder om Borgholm, i byn Rälla. Edith & Julias Bed and Breakfast erbjuder fräscha rum. I huvudbyggnaden finns 5 rum. På gården finns en länga med 3 rum samt en friggebod. Frukost, linne och städning ingår. Husdjurstillåtet i alla rum. Till anläggningen hör en stor gratisparkering. Gratis WiFi.
Bed & Breakfast

Runsten Säng & Frukost

Avstånd: 3,9 km
Bed & Breakfast | Runsten Säng & Frukost är ett charmigt bed & breakfast och kafé beläget i en lugn och lantlig miljö i Runsten på östra Öland. Huset, med sin underbara, lummiga trädgård, är byggt i början av 1900-talet och var en handelsbod fram till 1983. Som boende på Runsten Säng & Frukost sover du gott i något av de nio bekväma rummen och vaknar till en härlig frukostbuffé.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 22 sep 2018 14:00 - 17:00 @ Himmelsberga Museum
OK

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor