Yogavandring

Område: Södra Öland
Arena/Plats: Södra Öland
Kategori: Evenemang, Utflykter & Guidning, Flora och Fauna
Datum: Lördag 14 jul 2018 - söndag 15 jul 2018

Upplev världsarvet, Ölands stora Alvar. Du kommer att få en djup naturupplevelse och uppleva det unika med Alvaret, tystnaden, det karga och (för det mesta) torra landskapet.

Vandringen genom landskapet kommer tidvis ske i tystnad för att komma närmre naturen och vår kärna. På vägen kommer du yoga, äta lunch och vid vår slutdestination kommer det bli ljudresa med gong, eldcermoni, matlagning och övernattning på Alvaret.

Yogaövningar är bara en liten del av yoga, den stora delen är hur du lever livet och förhåller dig till det, att göra gott, att vara sann, närvarande och i medvetenhet. Detta är ett retreat där du lever efter yogans andemening. Det är för dig som vill komma djupare in i dig själv och återknyta din kontakt till moder jords natur och ta del av hennes energi. Genom yoga, meditation och ljud gör du din kropp redo att slappna av på djupet, lyssna inåt, uppleva dig själv och naturen fullt ut. Matlagningen sker i gemenskap. Vi hjälps åt att sätta upp tält och förbereda inför kvällen.

Guider på denna resa genom landskapet och i oss själva är Håkan Lagesson och Tina Ikonomidou som båda har stor erfarenhet av yoga, meditation, andningsövningar samt yttre och inre arbete. Håkan är kundalini- och gongyogalärare samt biolog. Han är född och bor på Öland och är van att vandra på Alvaret. Han kommer dela med sig av yoga, gong och övriga ljudinslag samt av sin kunskap kring naturen och dess skatter. Tina är också kundalini- och gongyogalärare samt coach där hon hjälper personer, chefer och organisationer vidare . Hon har även fördjupat sig i oshoterapi och har djupa kunskaper om själsperspektivet och livets processer. Hon kommer bidra med gong samt guidning i meditation och yoga.

Praktisk Information
Datum: 2018-07-14
Tid : Lördag kl 10:00, avslutningscermoni söndag kl 16:00
Plats: Parkeringen öster om väg 136 vid kyrkan i Vickleby, (med reservation att plats kan ändras, karta skickas ut till anmälda)
Pris: 2495 kr/ person inkl retreat, all mat och gongkonsert för allmänheten (ord. 300 kr)
Avbokningsregler: Din bokning är bindande. Ersättning utgår endast vid sjukdom eller skada mot läkarintyg eller om evenemanget ställs in.

Deltagare behöver ha med sig tält och utrustning för vandring och övernattning.
Retreatet är väderberoende och ställs in vid regn.
Eldcermonin utgår om det är eldningsförbud eller om vädret inte tillåter det.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Jul
Lördag 14 jul 2018 10:00 - 16:00 Södra Öland
15 Jul
Söndag 15 jul 2018 10:00 - 16:00 Södra Öland

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 0736377030
Kontaktperson
Håkan Lagesson, Tina Ikonomidou
Arrangör e-post
tinaikonomidou@helhetsakademin.se
Webbsida
http://https://www.dininreresa.se
Bokningslänk
https://helhetsakademin.gymsystem.se/member#/schedule/1/3853
Externa länkar
http://www.helhetsakademin.se/

Bra att veta

Prisinformation
2495 kr/person inkl. retreat, all mat och gongkoncert söndag kväll. Deltagare behöver ha med sig tält och utrustning för vandring och övernattning. Retreatet är väderberoende och ställs in vid regn. Eldcermonin utgår om det är eldningsförbud eller om vädret inte tillåter det.
Bed & Breakfast

Bo På Lantgård Hulterstad

Avstånd: 6,6 km
Hulterstads radby, på sydöstra Öland, ca 3 mil från södra udden, mellan Alvaret och strandängarna. Husdjur tillåtet i ett rum.
Vandrarhem & Rum

Segerstads Fyr

Avstånd: 5,4 km
Fyrmästarbostaden vid Segerstads fyr är delad på mitten i två lägenheter om vardera 110 kvadratmeter. Här bodde mellan åren 1883 och 1967 fyrvaktare respektive fyrmästare med sina familjer. Husdjur är ej tillåtet.
Bed & Breakfast

Alvargården

Avstånd: 7,6 km
Alvargården Bed and Breakfast Café & Bistro ligger i Kastlösa vid det Stora Alvaret på södra Öland, mitt i världsarvet. Husdjur ej tillåtet.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 14 jul 2018 10:00 - 16:00 @ Södra Öland
  • Sön 15 jul 2018 10:00 - 16:00 @ Södra Öland
OK

Karta


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor