Psychic Art

Område: Södra Öland
Arena/Plats: Grönhögen
Kategori: Evenemang, Kurser & föreläsningar
Datum: Lördag 21 jul 2018 - söndag 22 jul 2018

Detta är en kurs för dig som vill öppna dina sinnen och intuition med hjälp av konstens verktyg. Vi kommer att använda färgpennor, kritor, akryl och pastellkritor i samband med det skrivna ordet.

Detta är en kurs för dig som vill öppna dina sinnen och intuition med hjälp av konstens verktyg. Vi kommer att använda färgpennor, kritor, akryl och pastellkritor i samband med det skrivna ordet. Vi arbetar med aurans färger, auragraf, läsa av bilder vi själva och andra målat, skulptur och form och mycket mer. Det blir en fullspäckad helg med många övningar. Det är meningen att du ska känna dig fri att få experimentera och ha kul samtidig som det ska vara utvecklande och intressant för dig.
Då vi alla har en inre kreativitet så är detta ett sätt att få komma till uttryck med din egna inre kraft.

Vi kommer lära oss att lita till vår intuition och skapa med olika tekniker och bara låta sig ledas av sin egna ”psychic” förmåga i vårt skapande.
Vi kommer att prova en hel del övningar såsom att rita, måla, arbeta med form och även det skrivna ordet som kan komma i samband med övningarna.

Vi arbetar med den egna kraften i alla övningar, intuitivt och medialt. Även om du aldrig har varit i kontakt med det mediala så har du här en chans att lyssna inåt och sedan låta dig vägledas till ditt egna speciella uttryck.

Så att ha ett öppet sinne till processens gång är ju en fördel och att inte lägga alltför stor vikt till att analysera och tänka logiskt för det är just det vi försöker undvika här.

En viktig aspekt under kursen är att vi visar varandra respekt och har ett positivt förhållningsätt till dem vi arbetar med.

Kursen riktar sig till både nybörjare och de som redan är vana att arbeta med färg i sin mediala utveckling.

Material ingår men om du vill använda dina egna färger går det bra att ta med dock inte oljefärg.

Kursledare är Berit Nilsson och Christina "Nina" Nymark. Vi är båda utbildade och certifierade medium på Academy of Inner Potetial i Stockholm. Vi är även utbildade på Arthur Findlay College i England. Konsten ligger oss förstås varmt om hjärtat och vi har lång erfarenhet av både måleri och teckning.
Vill du läsa mer om Berit gå in på www.bestockholm.se och om du har frågor maila dem gärna till berit@bestockholm eller nymarknina3@gmail.com


Kurstider:
Lördag 11.00–17.00
Lördag Seans 18.00–19.00 ingår för kursdeltagarna, 100kr för utomstående
Söndag 11.00–17.00

Kursavgift: 1500kr

Kursdatum 21-22 juli 2018

Maila Berit eller Nina för mer information eller för att anmäla dig. Efter bekräftelse betala in anmälningsavgiften på 500kr. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka. Resterande avgift 1000kr betalas en vecka innan.

Plats: Grönhögen, Öland
Kaffe, te och frukt ingår. Det blir en lunchrast och två kortare pauser.
Välkommen!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Jul
Lördag 21 jul 2018 11:00 - 17:00 Grönhögen
22 Jul
Söndag 22 jul 2018 11:00 - 17:00 Grönhögen

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 073 390 77 11
Kontaktperson
Berit Nilsson
Arrangör e-post
berit@bestockholm.se
Webbsida
http://www.bestockholm.se

Bra att veta

Prisinformation
1500 kr
Åldersgräns
Åldersgräns 18
Vandrarhem & Rum

Svalgården

Avstånd: 7,9 km
Välkommen till byn Kvinsgröta på sydöstra Öland. Vi erbjuder eget boende i vårt nyligen ombyggda gamla spannmålsmagasin där det finns två separata lägenheter (den västra och den östra). I varje lägenhet finns två dubbelrum med gemensamt kök, vardagsrum, dusch och toalett. Kök och vardagsrum ligger på övervåningen med utsikt över antingen alvaret eller det öländska odlingslandskapet. Husdjur får ej medföras.
Vandrarhem & Rum

Segerstads Fyr

Avstånd: 15,2 km
Fyrmästarbostaden vid Segerstads fyr är delad på mitten i två lägenheter om vardera 110 kvadratmeter. Här bodde mellan åren 1883 och 1967 fyrvaktare respektive fyrmästare med sina familjer. Husdjur är ej tillåtet.
Hotell

Gammalsbygårdens Gästgiveri

Avstånd: 9,2 km
Gästgiveri i äldre öländsk stil med hemlagad mat och fullständiga rättigheter. På sydöstra Öland, 4 km från Eketorps borg och 17 km från Ottenby Fågelstation, gångavstånd till Gräsgårds fiskehamn.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 21 jul 2018 11:00 - 17:00 @ Grönhögen
  • Sön 22 jul 2018 11:00 - 17:00 @ Grönhögen
OK

Karta


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor