Centro Böda Sand

Område: Norra Öland
Bödasandsallén 11, 387 73 Löttorp (visa karta)

Välkommen till restaurang Centro! Norra Ölands nya mötesplats, en italiensk taverna i svensk sommar. Maten har sina rötter i det italienska köket med får en lokal tolkning av köksmästare Luke Dabrowski. De öppna ytorna med totalt 350 platser inomhus och utomhus är inspirerade av medelhavet. Rikligt med växter, bar himmel och doften från pizzaugnarna ger en magisk utomlandsskänsla.

Här kan du njuta av en livfull middag i restaurangets sorl när pasta och pizza serveras och delas familiärt över borden, eller tas med som take-away. Pizzan är något utöver det vanliga, den bakas med respekt för en 250 år gammal tradition som föddes i italienska Napoli år 1734. Caputomjöl, San Marzano-tomater och buffelmozarella - det våra fantastiska pizzabagare inte vet om pizza är inte värt att veta. Hantverket börjar redan innan solen gått upp när Nina vår bagare sätter degen för dagen.

Varmt välkommen till Centro!

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0485 - 222 30
Gatuadress 1
Bödasandsallén 11
Postadress
387 73 Löttorp
Webbsida
https://www.bodasand.se/ata/centro/

Bra att veta

Öppettider
För öppettider se hemsidan.

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)411 23 66 02 br /> bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor