Mormors Stenugnsbageri & Kaffestuga

Område: Mellersta Öland
Hamnplan 9, 386 95 FÄRJESTADEN (visa karta)

Den positiva och familjära atmosfären, lugnet, närheten till hamnen med Mormors Stenugnsbageri & kaffestuga, havet och de underbart vackra och rofyllda omgivningarna ger utrymme föravkoppling och närvaro i nuet.

Sedan 2014 har Mormors Stenugnsbageri & kaffestuga varit nominerade till Årets Fikaställe i Whiteguide och till Årets hållbara café och vi ser med spänning fram emot vad som händer 2019!

Text ur White Guide:

Ljuvlig sommarfika hos mormors

Det doftar smör och kardemumma från det rödmålade hamnmagasinet som rymmer Mormors stenugns-bageri. En hektisk eftermiddag mitt i turistsäsongen finns risken att det bara finns kardemummabullar, kladdkaka och nybredda smörgåsar kvar. Men det är ändå värt att ta avstickaren från stora vägen som leder ner till hamnen i Stora Rör. De väldoftande bullarna är ljuvliga och ger upphov till samtal mellan gäster som inte kände varandra innan de kom hit. Kladdkakan är tät med mycket chokladsmak. Trädgårdsserveringen är vindskyddad med strålande utsikt över Kalmarsund och Småland.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)762758638
Gatuadress 1
Hamnplan 9
Postadress
386 95 FÄRJESTADEN
E-post
info@mormorsoland.se
Webbsida
http://www.mormors-bageri.se/
Länk 1
https://www.facebook.com/search/top/?q=mormors%20stenugnsbageri%20%26%20kaffestuga

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)411 23 66 02 br /> bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor