Föra trädgård

Adress: Föra kyrkgata 2, 387 91 Borgholm Visa karta

Adress: Föra kyrkgata 2, 387 91 Borgholm

Visningsträdgård - inspirationsträdgård och trädgårdsbutik.
Njut och låt dig inspireras av örtagården, det ekologiska grönsakslandet, rosengården och perennplanteringarna. Visst av det som står i rabatterna kan du köpa med dig hem. .

 

I trädgårdsbutiken i det gamla stenhuset kan du fynda engelska och svenska trädgårdspresenter, redskap, tvål, fontäner, lyktor mm.

Här odlas giftfritt och experiment görs på olika sätt för att få växterna att trivas, t ex genom marktäckning med gräsklipp, fyraårig växtföljd, kompost och andra naturliga gödselmedel.
Varsågod och njut av skönheten!

I trädgårdsbutiken hittar du bland annat redskap, presenter och plantor. Butiken har utvidgats och innehåller ännu mer fina saker
t ex underbara tvålar att sköta om sig med efter en dag i trädgården.

Visa mer

Om denna aktivitet

Mobilnummer
+46 070-606 39 64
Gatuadress 1
Föra kyrkgata 2
Postadress
387 91 Borgholm
Öppettider
För öppettider se länk.
Bed & Breakfast

Pensionat Haga

Avstånd: 9,3 km
Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm
Camping

Lundegårds Camping & Stugby

Avstånd: 12,4 km
På Lundegårds Camping finns det gott om campingtomter, vissa med el andra utan. Campingområdet är uppdelat i områden. Ett nära havet, ett annat nära servicehus. I servicehusen behövs inga mynt eller poletter. Allt ingår – även varmvatten och tvätt.
Vandrarhem & Rum

Klintagården Vandrarhem

Avstånd: 14,4 km
Klintagården är en familjecamping och lägergård med charmiga campingtomter, stugor, vandrarhem och pensionat. Självhushållskök och sällskapsrum finns. Husdjur är välkomna i de flesta stugor. Frukost, sänglinne och avresestädning kan beställ mot tillägg.
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails