Lekplats - Gröndals Camping & Stugor

Adress: Köpingevägen 41, 387 50 KÖPINGSVIK Visa karta

Adress: Köpingevägen 41, 387 50 KÖPINGSVIK

Lekplats för alla åldrar! Att leka och vistas utomhus är extra viktigt för barn. Därför satsar Gröndals Camping & Stugor på en lekplats som hjälper till att ha kul, koppla av och träffa nya vänner.

 

Lekplatsen på campingen är en naturlig mötesplats för barn och ungdomar. Här vistas barn från tidig morgon till sen kväll. Bredvid lekplatsen finns fotbolls- och volleybollsplan, där det råder full aktivitet hela sommaren.

Ett större grönområde bredvid campingen ger plats att röra sig fritt och uppmuntrar till fysisk aktivitet. Även den långgrunda badviken med mjuk sand är idealisk för både mindre som större barn. Med lekplatsen, stranden och grönområdet runt campingen skapas en bra vistelse för lek och bad. Nöjda barn ger nöjda föräldrar.

I anslutning till campingen finns en parkering, kostnadsfritt under lågsäsong, där man kan parkera för att nyttja campingens lek och badplats!

Välkomna!

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
+46 0485 - 722 27
Gatuadress 1
Köpingevägen 41
Postadress
387 50 KÖPINGSVIK
Prisinformation
Fri entré
Bed & Breakfast

Hagaborg Bed & breakfast

Avstånd: 202 meter
Bed & Breakfast | Hagaborg ligger mitt i Köpingsvik, på gångavstånd från fornminnen, rofylld natur, Köpingsviks fantastiska sandstrand, ICA, restauranger, kafé&bageri. Hagaborg har en stor, lummig trädgård där gästerna kan koppla av med en bok eller en kopp kaffe. Här finns även möteslokaler. Varmt välkommen till Hagaborg Bed & Breakfast!
Vandrarhem & Rum

Klintagården Vandrarhem

Avstånd: 738 meter
Klintagården är en familjecamping och lägergård med charmiga campingtomter, stugor, vandrarhem och pensionat. Självhushållskök och sällskapsrum finns. Husdjur är välkomna i de flesta stugor. Frukost, sänglinne och avresestädning kan beställ mot tillägg.
Camping

Lundegårds Camping & Stugby

Avstånd: 3 km
På Lundegårds Camping finns det gott om campingtomter, vissa med el andra utan. Campingområdet är uppdelat i områden. Ett nära havet, ett annat nära servicehus. I servicehusen behövs inga mynt eller poletter. Allt ingår – även varmvatten och tvätt.
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails