Ölands Gokartcenter

Adress: Landsvägen Vässby 33, 387 91 Borgholm Visa karta

Adress: Landsvägen Vässby 33, 387 91 Borgholm

Ölands Gokartcenter erbjuder toppmoderna gokarts för hela familjen. Våra nya svensktillverkade kvalitetskartar är designade för att ge högsta möjliga säkerhet i kombination med maximal körupplevelse.

 

Att köra gokart är både enkelt och roligt vilket gör aktiviteten lämplig för alla åldrar. Med Ölands bredaste gokartutbud har vi kartar som passar respektive åldersgrupp. Kom och prova våra nya kraftfulla Stinger kartar, nya lättkörda juniorkartar, våra nya moderna dubbelkartar eller minikartarna för de allra yngsta.

Under de senaste åren har vi gjort omfattande investeringar för att maximera upplevelsen och minimera väntetiden. Detta uppnår vi genom att asfaltera om, bredda och förlänga banorna samt köpa in en massa nya toppmoderna kartar. För att optimera körglädjen har vi doserat kurvorna på stora banan och byggt en ny smidig depå på juniorbanan. Till de yngre barnen har vi anlagt en helt ny lekplats med säkert gummiunderlag.

Det behövs inga tidigare erfarenheter för att köra gokart. Kartarna kräver bara gas och broms och växling sker automatiskt. På Ölands gokartcenter har vi säkerheten i fokus och alla kartar är utrustade med skyddsbåge samt säkerhetsbälte och kartarna kan av personalen regleras med fjärrkontroll. Hjälm och nackskydd i olika storlekar finns att låna.

Kom när det passar er under våra drop-in tider eller boka något av våra färdiga tävlingsupplägg för grupper.

Betalning sker kontant eller med kort (kortbetalning endast högsäsong).

På banområdet finns kiosk med försäljning av Godis, glass samt varma och kalla drycker.

För mer information vänligen besök Ölands Gokartcenters hemsida!

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
+46 070 396 81 98
Gatuadress 1
Landsvägen Vässby 33
Postadress
387 91 Borgholm
Öppettider
Se Ölands Gokartcenters hemsida för aktuella öppettider!
Bed & Breakfast

Pensionat Haga

Avstånd: 5,9 km
Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm
Camping

Lundegårds Camping & Stugby

Avstånd: 15,2 km
På Lundegårds Camping finns det gott om campingtomter, vissa med el andra utan. Campingområdet är uppdelat i områden. Ett nära havet, ett annat nära servicehus. I servicehusen behövs inga mynt eller poletter. Allt ingår – även varmvatten och tvätt.
Vandrarhem & Rum

Hagaby/Lantgården, STF Vandrarhem

Avstånd: 16,6 km
Vandrarhemmet ligger i Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland. Här bor du lantligt och granne med ett par bondgårdar som har får, kor och hästar. Byggnaden är ursprungligen en artonhundratalsgårds mangårdsbyggnad.
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails