GLABO GOKART & PAINTBALL

Adress: Glabo Gokart, 38774 Löttorp Visa karta

Adress: Glabo Gokart, 38774 Löttorp

Letar du efter en rolig upplevelse på Öland? Då är du varmt välkommen till Glabo Gokart & Paintball. Med över 30 års erfarenhet på samma anläggning kan de stolt säga att de har byggt upp Ölands största gokartanläggning där varje detalj är genomtänkt. Glabo Gokart använder marknadens modernaste gokartar och tillsammans med en väl genomtänkt bana kan de erbjuda något unikt.

 

Glabo Gokart erbjuder stora gokartar, barngokartar och dubbelgokartar som är perfekta för barn som inte kan eller vågar köra själva, de är även tillgänglighetsanpassade. För de allra minsta finns elbilar.

På Ölands enda riktiga naturbana finns det möjlighet att spela paintball. Här finns bössor för både vuxna och för barn från ca 6 år.

Nu har Glabo Gokart & Paintball valt att göra din upplevelse hos dem ännu roligare. Inför säsongen 2018 har de byggt och skapat en ny, rolig utmaning för både stora och små sällskap. Bumberball är en roligare variant av fotboll som går ut på att samtliga spelare har en uppblåsbar boll runt överkroppen vilket ger möjligheten att kunna knuffas och ger er alla all anledning att skratta så magen värker samtidigt som vinnarskallen bör infinna sig ordentligt. Tävla i två lag och gör upp vilket lag som är det det bästa. Storlekar på bollarna passar både barn och vuxna.

För mer information besök Glabo Gokart & Paintballs hemsida.
Välkommen!

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
+46 070-2512711
Gatuadress 1
Glabo Gokart
Postadress
38774 Löttorp
Öppettider
Se hemsida för öppettider.
Speciella behov
Barnvänligt
Hotell

Skäftekärr

Avstånd: 4,6 km
Välkommen till det lilla personliga hotellet i den fantastiska parken på Skäftekärr på norra Öland. Här har du nära till stränderna i Böda, raukarna i Byrum och hamnen i Byxelkrok.
Hotell

Alvaret Hotel & Hostel

Avstånd: 6,3 km
Alvaret Hotel & Hostel ligger centralt i Löttorp på norra Öland. Här finns alla faciliteter såsom ICA, post, apotek, systembolag, restauranger, nattklubb, konditori, husläkare, badhus och shopping mm. Samtidigt ligger många vackra stränder bara någon kilometer bort, både i öst och väst och det är lätt att ta sig dit på cykel. Den helt nya cykelleden går bara ett stenkast utanför.
Camping

Böda Sand Beach Resort/Camping

Avstånd: 6,6 km
Böda Sand erbjuder en komplett campingby som sjuder av aktivitet. Bo längs en 20 km lång vit sandstrand med långgrunt vatten. Ett paradis för barnfamiljer. Tomterna mäter 100-150 kvm.
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails