Fly Trout Öland

Adress: Hulterstad 110, 38662 Mörbylånga Visa karta

Adress: Hulterstad 110, 38662 Mörbylånga

Under perioden september - maj ändrar Bo Pensionat i Vickleby skepnad och blir en perfekt startplats för dina dagar i jakt på öring.

Vårt geografiska läge i närheten och i anslutning till många heta öringlokaler gör att oavsett hur det varit vädermässigt, når du dom flesta platser snabbt.

Vi räknar vår säsong från mitten på september, över årsskiftet, fram tills orkidéerna börjar knoppa, alltså i mitten på maj.

Vi lägger den mesta av vår tid på att jaga upplevelser på södra Öland, både västra och östra. Med södra Öland räknar vi allt från Ekerum i väster, rakt över ön och söderut.

Öland har en lång kuststräcka, många vikar att välja på. En del platser är långgrunda, andra kan vara svårforcerade.

Det är alltså inte helt okomplicerat att navigera rätt första gången. Ta hjälp av en guide, det hjälper din upplevelse framåt och ger dig förhoppningsvis ett finare minne av Öland att ta med hem. Vi erbjuder även hela paketlösningar med boende och guidning.

Show more

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Alvargården

Avstånd: 8,5 km
Alvargården Bed and Breakfast Café & Bistro ligger i Kastlösa vid det Stora Alvaret på södra Öland, mitt i världsarvet. Husdjur ej tillåtet.
Bed & Breakfast

Bo På Lantgård Hulterstad

Avstånd: 553 meter
Hulterstads radby, på sydöstra Öland, ca 3 mil från södra udden, mellan Alvaret och strandängarna. Husdjur tillåtet i ett rum.
Bed & Breakfast

Mellby Ör Inn B&B

Avstånd: 4,7 km
Ett nyrenoverat boende på perfekt läge mitt i Världsarvet med utsikt över både Östersjön och Alvaret. Frukost, linne och städning ingår. Husdjur tillåtet i rum 4 och 8.