Byxelkroks GK

Adress: Per Nils väg 7, 387 75 Byxelkrok Visa karta

Adress: Per Nils väg 7, 387 75 Byxelkrok

Ölands nordligaste bana med flest soltimmar i Sverige finner du i Enerum, strax söder om turistparadiset Byxelkrok. Banan är omgiven av ett naturskönt ängs- och lövskogslandskap med blommande orkidéer under vår och försommar.

Banan passar alla golfare – både nybörjare och låghandicapare. Du kan bo bekvämt i moderna självhushållslägenheter och stugor, en halv chip från första tee. Varje lägenhet har en personlig design med kök, dusch, wc, TV och egen uteplats och tillgång till tvättstuga. Lägenheterna omfattar 2 till 6 bäddar. VÄLKOMNA! !
Bli medlem i golfklubben för endast 339 kr
Nu har du möjlighet att superenkelt och till ett riktigt kanonpris 339 kr teckna medlemskap i Byxelkroks Golfklubb. Greenfeemedlemskapet gäller Wold Wide t.o.m. 31 mars 2017.
Exklusivt mervärde för boende
I varje bokat boende ingår fritt golfspel för TVÅ seniorer samt barn t.o.m. 17 år under alla boendedagarna.

Show more

Om denna aktivitet

Camping

KronoCamping Böda Sand

Avstånd: 5,4 km
Böda Sand erbjuder en komplett campingby som sjuder av aktivitet. Bo längs en 20 km lång vit sandstrand med långgrunt vatten. Ett paradis för barnfamiljer. Tomterna mäter 100-150 kvm.
Bed & Breakfast

Annas Ställe (R)

Avstånd: 2,1 km
Annas Ställe med personligt inredda rum i lugn och avstressad miljö och utsikt över Kalmar sund. Promenadavstånd till affär, post, kiosk, bad och restauranger. Husdjur får ej medföras.
Vandrarhem / Rum

Hagaby/Lantgården, STF Vandrarhem

Avstånd: 18,1 km
Vandrarhemmet ligger i Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland. Här bor du lantligt och granne med ett par bondgårdar som har får, kor och hästar. Byggnaden är ursprungligen en artonhundratalsgårds mangårdsbyggnad. Här kan du även bo i hängmattor. Från vandrarhemmet är det nära till traktens fina, barnvänliga sandstränder. En liten stig går över strandängarna till havet på östra sidan. Är du golfintresserad ligger Ölands golfbana endast ett par kilometer bort. Omgivningarna är också perfekta för cykelutflykter i det speciella öländska landskapet med Sverigeleden och Ölandsleden strax intill vandrarhemmet.