Byxelkroks GK

Adress: Per Nils väg 7, 387 75 Byxelkrok Visa karta

Adress: Per Nils väg 7, 387 75 Byxelkrok

Ölands nordligaste bana med flest soltimmar i Sverige finner du i Enerum, strax söder om turistparadiset Byxelkrok. Banan är omgiven av ett naturskönt ängs- och lövskogslandskap med blommande orkidéer under vår och försommar.

Banan passar alla golfare – både nybörjare och låghandicapare. Du kan bo bekvämt i moderna självhushållslägenheter och stugor, en halv chip från första tee. Varje lägenhet har en personlig design med kök, dusch, wc, TV och egen uteplats och tillgång till tvättstuga. Lägenheterna omfattar 2 till 6 bäddar. VÄLKOMNA! !
Bli medlem i golfklubben för endast 339 kr
Nu har du möjlighet att superenkelt och till ett riktigt kanonpris 339 kr teckna medlemskap i Byxelkroks Golfklubb. Greenfeemedlemskapet gäller Wold Wide t.o.m. 31 mars 2017.
Exklusivt mervärde för boende
I varje bokat boende ingår fritt golfspel för TVÅ seniorer samt barn t.o.m. 17 år under alla boendedagarna.

Show more

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Annas Ställe (R)

Avstånd: 2,1 km
Annas Ställe med personligt inredda rum i lugn och avstressad miljö och utsikt över Kalmar sund. Promenadavstånd till affär, post, kiosk, bad och restauranger. Husdjur får ej medföras.
Bed & Breakfast

Pensionat Haga

Avstånd: 27,1 km
Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm
Bed & Breakfast

Marsjö Gård Bed & Breakfast (R)

Avstånd: 30,9 km
Lantliv med afrikansk struts! Marsjö gård är Ölands enda strutsgård där strutsens fina kvalitetskött lagas och serveras på en familjeägd profilrestaurang med fullständiga rättigheter. Hos oss kan besökaren uppleva lantliv med afrikansk struts, prova ostkaka på strutsägg och testa att hålla i strutsägg!