Halltorps Golfbana

Adress: Halltorp Borgholm Visa karta

Adress: Halltorp Borgholm

En 9-håls parkbana som ligger i utkanten av Halltorps hage och omringas av en fantastisk Öländsk natur.

Halltorp är en 9-hålsbana 1 km norr om Ekerum. Det är en Pay-Play bana som man kan spela på oavsett om man har Grönt-Kort eller ej.
Banan erbjuder fantastisk utsikt över Kalmar sund, då den ligger precis på landborgskanten med sluttning ner mot det vackra naturreservatet Halltorps Hage. Varje green har två flaggor för att spela på den ena flaggan första nio hålen och den andra flaggan avslutande nio hålen.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Halltorps Gästgiveri

Avstånd: 740 meter
Halltorps Gästgiveri är beläget mitt på vackra Öland med en hänförande utsikt mot Kalmarsund. Den förstklassiga maten, personliga servicen och de individuellt inredda rummen gör gästgiveriet till ett populärt boende. Barn 0-3 år gratis.
Bed & Breakfast

Edith & Julias Bed & Breakfast

Avstånd: 2,7 km
Edith & Julias Bed and Breakfast ligger centralt beläget mitt på Öland, 12 kilometer söder om Borgholm, i byn Rälla. Edith & Julias Bed and Breakfast erbjuder fräscha rum. I huvudbyggnaden finns 5 rum. På gården finns en länga med 3 rum samt en friggebod. Frukost, linne och städning ingår. Husdjurstillåtet i alla rum. Till anläggningen hör en stor gratisparkering. Gratis WiFi.
Hotell

Ekerum Resort Öland

Avstånd: 1,5 km
Ekerum Resort Öland är den perfekta utgångspunkten för din vistelse på Öland. Ekerum ligger nära både sol, bad och lugnet på Alvaret. Här njuter du av fantastisk golf, god mat, shopping och spabehandlingar i vårt SPA.