Se Öland från vattnet - kajak, stand up paddleboard

Adress: Byxelkrok Visa karta

Adress: Byxelkrok

Uthyrning av kajaker och stand up paddleboards. Befinner du dig på norra delen av Öland och vill testa kajakpadling eller S.U.P så hör av dig.

Vill du ge dig ut på en längre tur längs kusten och kanske övernatta går det också bra. Numera går det att övernatta på den mytomspunna ön Blå Jungfrun. Jag är igång från midsommar och fram till augusti hela veckorna, innan och efter detta är det helger som gäller först och främst men inget är omöjligt.
jag erbjuder även introduktionskurs i kajakpaddling. Finns att hyra i Byxelkrok, transport går att ordna.

Show more

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Pensionat Haga

Avstånd: 28,8 km
Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm
Bed & Breakfast

Annas Ställe (R)

Avstånd: 397 meter
Annas Ställe med personligt inredda rum i lugn och avstressad miljö och utsikt över Kalmar sund. Promenadavstånd till affär, post, kiosk, bad och restauranger. Husdjur får ej medföras.
Bed & Breakfast

Marsjö Gård Bed & Breakfast (R)

Avstånd: 32,6 km
Lantliv med afrikansk struts! Marsjö gård är Ölands enda strutsgård där strutsens fina kvalitetskött lagas och serveras på en familjeägd profilrestaurang med fullständiga rättigheter. Hos oss kan besökaren uppleva lantliv med afrikansk struts, prova ostkaka på strutsägg och testa att hålla i strutsägg!