Hyr Kajak och SUP

Adress: Byxelkrok Visa karta

Adress: Byxelkrok

Uthyrning av kajaker och stand up paddleboards. Befinner du dig på norra delen av Öland och vill testa kajakpadling eller S.U.P så hör av dig.

Vill du ge dig ut på en längre tur längs kusten och kanske övernatta går det också bra. Numera går det att övernatta på den mytomspunna ön Blå Jungfrun. Jag är igång från midsommar och fram till augusti hela veckorna, innan och efter detta är det helger som gäller först och främst men inget är omöjligt.
jag erbjuder även introduktionskurs i kajakpaddling. Finns att hyra i Byxelkrok, transport går att ordna.

Show more

Om denna aktivitet

Camping

KronoCamping Böda Sand

Avstånd: 6,3 km
Böda Sand erbjuder en komplett campingby som sjuder av aktivitet. Bo längs en 20 km lång vit sandstrand med långgrunt vatten. Ett paradis för barnfamiljer. Tomterna mäter 100-150 kvm.
Vandrarhem / Rum

Hagaby/Lantgården, STF Vandrarhem

Avstånd: 19,7 km
Vandrarhemmet ligger i Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland. Här bor du lantligt och granne med ett par bondgårdar som har får, kor och hästar. Byggnaden är ursprungligen en artonhundratalsgårds mangårdsbyggnad. Här kan du även bo i hängmattor. Från vandrarhemmet är det nära till traktens fina, barnvänliga sandstränder. En liten stig går över strandängarna till havet på östra sidan. Är du golfintresserad ligger Ölands golfbana endast ett par kilometer bort. Omgivningarna är också perfekta för cykelutflykter i det speciella öländska landskapet med Sverigeleden och Ölandsleden strax intill vandrarhemmet.
Bed & Breakfast

Annas Ställe (R)

Avstånd: 397 meter
Annas Ställe med personligt inredda rum i lugn och avstressad miljö och utsikt över Kalmar sund. Promenadavstånd till affär, post, kiosk, bad och restauranger. Husdjur får ej medföras.