Resmo Krukmakeri

Adress: Resmo 113 , 380 62 Mörbylånga Visa karta

Adress: Resmo 113 , 380 62 Mörbylånga

I Resmo Krukmakeri kan du se när de arbetar eller titta på de färdiga krukorna i deras butik!

Beskrivning : Det mesta som de tillverkar är bruksföremål såsom tekannor, tillbringare, muggar, durkslag, bestickställ etc. Resmo arbetar mest i stengodslera som de bränner i elugnar, men även i gasolugn, s. k. reduktionsbränning

Ibland drejar de i lergodslera så att de även kan erbjuda oglaserade planteringskrukor till försäljning.
De flesta krukor säljes i Resmo Krukmakeri.

Show more

Om denna aktivitet

Vandrarhem / Rum

STF Vandrarhem Stora Frögården

Avstånd: 4,7 km
Vad vackert det ligger! säger nästan alla som kommer hit för första gången. Och visst är det något alldeles extra att få bo på ett vandrarhem med utsikt ner mot Kalmarsund och med egen strand på bara några stegs avstånd. Vi ligger i det område som Unesco utsett till världsarv; "Södra Ölands odlingslandskap".
Bed & Breakfast

Strandnära Eco B&B

Avstånd: 4,7 km
Vi erbjuder ett lugnt & charmigt boende i ljusa härliga och nyrenoverade rum. Med ett grönskande lugnt & naturskönt läge i utkanten av den idylliska ölandsbyn Stora Frö, bara en mil från bron och Ölands Djur- och Nöjespark har vi den perfekta utgångspunkten för din vistelse på Öland.
Vandrarhem / Rum

Paradisgården

Avstånd: 3,6 km
Välkommen till ett toppmodernt boende mitt i Mörbylånga med gångavstånd till våra 3 restauranger, badplats, hamn och butiker! Här bor du med egen ingång till rummet i anslutning till en underbar trädgård. Husdjur får ej medföras.