ÖlandsRo – Butik, - Föra Vässbylund

Adress: Vässbylundsvägen 19, 38791 Borgholm Visa karta

Adress: Vässbylundsvägen 19, 38791 Borgholm

Här kan du handla handstöpta ljus och tillbehör, dricka en kopp kaffe eller bo en natt eller två. Butiken säljer de egna ljusen och tillbehör, presentartiklar samt kvalitetskonfektyr

Ölands enda ljusstöperi som handstöper alla ljus, vanliga raka och ljuskronor i olika modeller. Butiken säljer de egna ljusen och tillbehör, presentartiklar samt kvalitetskonfektyr.

Välkomna.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  46 0485-74225
 • Gatuadress 1
  Vässbylundsvägen 19
 • Postadress
  38791 Borgholm
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Säsongsöppet se hemsida för tider
Bed & Breakfast

Marsjö Gård Bed & Breakfast (R)

Avstånd: 2,1 km
Lantliv med afrikansk struts! Marsjö gård är Ölands enda strutsgård där strutsens fina kvalitetskött lagas och serveras på en familjeägd profilrestaurang med fullständiga rättigheter. Hos oss kan besökaren uppleva lantliv med afrikansk struts, prova ostkaka på strutsägg och testa att hålla i strutsägg!
Bed & Breakfast

Pensionat Haga

Avstånd: 5,9 km
Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm
Bed & Breakfast

Highway 136 - Bo på hästgård

Avstånd: 8,5 km
Highway 136 är ett Bed & Breakfast på mellersta Öland i Alböke. 1,5 mil norr om Borgholm. I närhet finns; Ölands fiskeguide, Minizoo, Kamelranch, vandringsleder, cykelleden, Alvarmark, underbar natur och vacker badplats. Husdjurstillåtet.