Solberga Gård - gårdsbutik

Adress: Ramsättravägen 45, 387 90 KÖPINGSVIK Visa karta

Adress: Ramsättravägen 45, 387 90 KÖPINGSVIK

Solberga har en liten gårdsbutik där Öländska specialiteter, ekologiska livsmedel och produkter från gården säljs.

Solberga Gård satsar på att utveckla frukt och bärodlingar. Vi har såhär långt planterat 200 bärbuskar och 300 fruktträd, någonting som tydligt syns i gårdsbutiken under skördesäsongen. Där kan du köpa våra egna produkter som omfattar i synnerhet säsongens frukter och bär (självplock är möjligt!), men även ägg, honung samt lamm och fläskprodukter. Bland gårdens specialiteter bör vår egen salami nämnas. Vi gör egen sylt av de bär och frukter som odlas på gården. Och genom ett samarbete med Nydala Bigård erbjuder vi honung från bina som pollinerar våra odlingar. OBS: på grund av klimatiska förhållanden kan vi aldrig garantera att vissa fruktsorter finns.

Djurvisning och ponnyridning
Öppet: 9 Juli - 5 augusti / Alla dagar
Djurvisning start kl. 10.00
Ponnyridning start kl. 11:00

Läs mer om gården på vår hemsida. Länk hittar du längre ner!
Välkommen till Solberga Gård!

Show more

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 0485-720 60
 • Mobilnummer
  +46 070-49 22 634
 • Gatuadress 1
  Ramsättravägen 45
 • Postadress
  387 90 KÖPINGSVIK
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  1 juli - 5 augusti - dagar kl. 10,- 18,00
Camping

Lundegårds Camping & Stugby

Avstånd: 4,2 km
På Lundegårds Camping finns det gott om campingtomter, vissa med el andra utan. Campingområdet är uppdelat i områden. Ett nära havet, ett annat nära servicehus. I servicehusen behövs inga mynt eller poletter. Allt ingår – även varmvatten och tvätt.
Camping

Solhyddan BRF campingtomter

Avstånd: 1,4 km
Solhyddans BRF bedriver på sitt område säsongscamping men har även ett fåtal campingtomter med elplintar för korttidsuthyrning. Familjeboende med 25-års gräns dvs minst en i varje lägenhet måste vara 25 år. Tomterna är rejält tilltagna och många ligger i direkt anslutning till stranden. Inom området finns även servicehus med dusch, toalett, tvättstuga och kök med disk-och matlagningsmöjligheter. **Gasolbesiktningsintyg måste finnas med för uppvisande vid ankomsten** Kontakta Nils Sjöö på 070-8446597 inför er ankomst till Solhyddan så hjälper han er tillrätta. Om ni har husvagn med gasol vill han även se ett besiktningsintyg.
Bed & Breakfast

Hagaborg Bed & breakfast

Avstånd: 1,3 km
Bed & Breakfast | Hagaborg ligger mitt i Köpingsvik, på gångavstånd från fornminnen, rofylld natur, Köpingsviks fantastiska sandstrand, ICA, restauranger, kafé&bageri. Hagaborg har en stor, lummig trädgård där gästerna kan koppla av med en bok eller en kopp kaffe. Här finns även möteslokaler. Varmt välkommen till Hagaborg Bed & Breakfast!