Öland deLuxe

Visa karta

Njut - i unika Gillberga bergbrotts fantasieggande omgivning
Ät & Drick - av läckert och lyxigt öländskt kök
Lyssna - till fantasi och fakta med öländska förtecken
För mer information besök hemsidan.

En halvtimmes färd från Borgholm bjuder vi dig på en unik upplevelse i Gillberga bergbrott.
Slå dig ner vid vackert arrangerat bord och njut av rikligt med kallskurna öländska delikatesser.
Du väljer själv tidpunkt för arrangemanget och hur du vill lägga upp din ”öländska
bjudning”. Lyssna till platsens historia och en skröna eller bara njut av den mäktiga upplevelsen i tystnad. Valen är dina!

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    46 070-753 7890
  • Webbsida
  • Öppettider
    Du väljer själv tidpunkt för arrangemanget, max 10 personer.
  • Prisinformation
    650 kr per person inklusive kaffe & biscotti . Dryck och transport (norr om Borgholm) beställs separat och ingår ej i priset.
Vandrarhem & Rum

Hagaby/Lantgården, STF Vandrarhem

Avstånd: 7,3 km
Vandrarhemmet ligger i Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland. Här bor du lantligt och granne med ett par bondgårdar som har får, kor och hästar. Byggnaden är ursprungligen en artonhundratalsgårds mangårdsbyggnad. Här kan du även bo i hängmattor. Från vandrarhemmet är det nära till traktens fina, barnvänliga sandstränder. En liten stig går över strandängarna till havet på östra sidan. Är du golfintresserad ligger Ölands golfbana endast ett par kilometer bort. Omgivningarna är också perfekta för cykelutflykter i det speciella öländska landskapet med Sverigeleden och Ölandsleden strax intill vandrarhemmet.
Bed & Breakfast

Marsjö Gård Bed & Breakfast (R)

Avstånd: 8,1 km
Lantliv med afrikansk struts! Marsjö gård är Ölands enda strutsgård där strutsens fina kvalitetskött lagas och serveras på en familjeägd profilrestaurang med fullständiga rättigheter. Hos oss kan besökaren uppleva lantliv med afrikansk struts, prova ostkaka på strutsägg och testa att hålla i strutsägg!
Bed & Breakfast

Pensionat Haga

Avstånd: 4,2 km
Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm