Cykelorientering

Datum: Onsdag 17 okt 2018 - tisdag 17 okt 2023 Visa karta

Vår populära cykelorientering är ett trevligt sätt att se Persnäs socken.

Med hjälp av kartan besöker du de olika kontrollerna i din egen takt. Du stämplar själv ditt kontrollkort/tävlingstalong. Kartan och kontrollkortet köper du hos någon av våra återförsäljare, se
http://kust-kust.se/hem/produkter_och_forsaljningsstallen/index.html

De som skickat in sin tävlingstalong till Kust till Kust (adressen finns på tävlingstalongen) senast 31 augusti 2017 deltar i utlottningen av presentkort skänkta av lokala företagare. Vinnarna meddelas via e-post.

Årets banläggare är Christer Hessling och Anders Törnqvist.

Visa mer

Tillfällen

Datum Plats    
17 Okt
Onsdag 17 okt 2018 Persnäs
18 Okt
Torsdag 18 okt 2018 Persnäs
19 Okt
Fredag 19 okt 2018 Persnäs
20 Okt
Lördag 20 okt 2018 Persnäs

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Pensionat Haga

Avstånd: 2,4 km
Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm
Vandrarhem & Rum

Hagaby/Lantgården, STF Vandrarhem

Avstånd: 10,2 km
Vandrarhemmet ligger i Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland. Här bor du lantligt och granne med ett par bondgårdar som har får, kor och hästar. Byggnaden är ursprungligen en artonhundratalsgårds mangårdsbyggnad. Här kan du även bo i hängmattor. Från vandrarhemmet är det nära till traktens fina, barnvänliga sandstränder. En liten stig går över strandängarna till havet på östra sidan. Är du golfintresserad ligger Ölands golfbana endast ett par kilometer bort. Omgivningarna är också perfekta för cykelutflykter i det speciella öländska landskapet med Sverigeleden och Ölandsleden strax intill vandrarhemmet.
Bed & Breakfast

Marsjö Gård Bed & Breakfast (R)

Avstånd: 5 km
Lantliv med afrikansk struts! Marsjö gård är Ölands enda strutsgård där strutsens fina kvalitetskött lagas och serveras på en familjeägd profilrestaurang med fullständiga rättigheter. Hos oss kan besökaren uppleva lantliv med afrikansk struts, prova ostkaka på strutsägg och testa att hålla i strutsägg!