Cykelorientering

Datum: Onsdag 7 jun 2017 - onsdag 12 dec 2018 Visa karta

Vår populära cykelorientering är ett trevligt sätt att se Persnäs socken.

Med hjälp av kartan besöker du de olika kontrollerna i din egen takt. Du stämplar själv ditt kontrollkort/tävlingstalong. Kartan och kontrollkortet köper du hos någon av våra återförsäljare, se
http://kust-kust.se/hem/produkter_och_forsaljningsstallen/index.html

De som skickat in sin tävlingstalong till Kust till Kust (adressen finns på tävlingstalongen) senast 31 augusti 2017 deltar i utlottningen av presentkort skänkta av lokala företagare. Vinnarna meddelas via e-post.

Årets banläggare är Christer Hessling och Anders Törnqvist.

Show more

Tillfällen

Datum Plats    
14 Dec
Torsdag 14 dec 2017 Persnäs
15 Dec
Fredag 15 dec 2017 Persnäs
16 Dec
Lördag 16 dec 2017 Persnäs
17 Dec
Söndag 17 dec 2017 Persnäs

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Marsjö Gård Bed & Breakfast (R)

Avstånd: 5 km
Lantliv med afrikansk struts! Marsjö gård är Ölands enda strutsgård där strutsens fina kvalitetskött lagas och serveras på en familjeägd profilrestaurang med fullständiga rättigheter. Hos oss kan besökaren uppleva lantliv med afrikansk struts, prova ostkaka på strutsägg och testa att hålla i strutsägg!
Bed & Breakfast

Pensionat Haga

Avstånd: 2,4 km
Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm
Bed & Breakfast

Highway 136 - Bo på hästgård

Avstånd: 14,8 km
Highway 136 är ett Bed & Breakfast på mellersta Öland i Alböke. 1,5 mil norr om Borgholm. I närhet finns; Ölands fiskeguide, Minizoo, Kamelranch, vandringsleder, cykelleden, Alvarmark, underbar natur och vacker badplats. Husdjurstillåtet.