Stall Västergården

Adress: Stall Västergården Smedby 411, 38661 MÖRBYLÅNGA Visa karta

Adress: Stall Västergården Smedby 411, 38661 MÖRBYLÅNGA

Välkommen till Ölands Smedby mitt i världsarvet på södra Öland

TURRIDNING
Följ med på guidade turer över stora Alvaret.
Upplev lugna, trygga och välhanterade hästar som ger dig en totalupplevelse av lugn och harmoni.
Följ årstidernas skiftningar på hästryggen från orkidéblomningen i maj till höstens brinnande färgskiftningar i oktober.

Alla hästar är snälla, en del är piggare och kräver lite ridvana andra är trygga och lugna och passar bra för nybörjare.

Show more

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Strandnära Eco B&B

Avstånd: 5,7 km
Vi erbjuder ett lugnt & charmigt boende i ljusa härliga och nyrenoverade rum. Med ett grönskande lugnt & naturskönt läge i utkanten av den idylliska ölandsbyn Stora Frö, bara en mil från bron och Ölands Djur- och Nöjespark har vi den perfekta utgångspunkten för din vistelse på Öland.
Vandrarhem / Rum

STF Vandrarhem Stora Frögården

Avstånd: 5,8 km
Vad vackert det ligger! säger nästan alla som kommer hit för första gången. Och visst är det något alldeles extra att få bo på ett vandrarhem med utsikt ner mot Kalmarsund och med egen strand på bara några stegs avstånd. Vi ligger i det område som Unesco utsett till världsarv; "Södra Ölands odlingslandskap".
Vandrarhem / Rum

Paradisgården

Avstånd: 360 meter
Välkommen till ett toppmodernt boende mitt i Mörbylånga med gångavstånd till våra 3 restauranger, badplats, hamn och butiker! Här bor du med egen ingång till rummet i anslutning till en underbar trädgård. Husdjur får ej medföras.