Ka Lerform - Mörbylånga

Adress: Hamngatan, 380 62 MÖRBYLÅNGA Visa karta

Adress: Hamngatan, 380 62 MÖRBYLÅNGA

Keramikverkstad i Mörbylånga på Öland. Verkstad med tillverkning och försäljning. Tillverkning av keramik i lergods och stengods. Drejar gods så som tekoppar, kaffekoppar, fat, skålar, tekannor, tillbringare, krukor samt bygger skulpturer ofta i form av djur samt tummar urnor.

Show more

Om denna aktivitet

Vandrarhem / Rum

STF Vandrarhem Stora Frögården

Avstånd: 3,1 km
Vad vackert det ligger! säger nästan alla som kommer hit för första gången. Och visst är det något alldeles extra att få bo på ett vandrarhem med utsikt ner mot Kalmarsund och med egen strand på bara några stegs avstånd. Vi ligger i det område som Unesco utsett till världsarv; "Södra Ölands odlingslandskap".
Bed & Breakfast

Strandnära Eco B&B

Avstånd: 3,2 km
Vi erbjuder ett lugnt & charmigt boende i ljusa härliga och nyrenoverade rum. Med ett grönskande lugnt & naturskönt läge i utkanten av den idylliska ölandsbyn Stora Frö, bara en mil från bron och Ölands Djur- och Nöjespark har vi den perfekta utgångspunkten för din vistelse på Öland.
Hotell

Hotel Skansen

Avstånd: 7,3 km
Hotell centralt i Färjestaden, nära hamnen. Hotel Skansens har totalt 79 rum, varav 6 sviter. Hotellet har ett SPA som ger er en känsla av lyx och välbefinnande med exklusiva behandlingar. Ni kan välja att boka rum med eller utan entré till spa.