Cykelled - Ekopark

Visa karta

Ekoparksleden är en ca 4 mil lång skyltad cykelled i Bödaskogen på norra Öland som ingår i Sveaskogs Ekopark.

När du kommer söderifrån så är den naturliga startpunkten Skäftekärr där det ursprungligen legat en järnåldersby, här finns gravfält, 22 husgrunder samt ett rekonstruerat hus från tiden. En vacker park omger den stora huvudbyggnaden från 1800-talet.

https://www.cyklapaoland.se

Show more
Bed & Breakfast

Marsjö Gård Bed & Breakfast (R)

Avstånd: 25,7 km
Lantliv med afrikansk struts! Marsjö gård är Ölands enda strutsgård där strutsens fina kvalitetskött lagas och serveras på en familjeägd profilrestaurang med fullständiga rättigheter. Hos oss kan besökaren uppleva lantliv med afrikansk struts, prova ostkaka på strutsägg och testa att hålla i strutsägg!
Bed & Breakfast

Pensionat Haga

Avstånd: 21,8 km
Genuina och charmiga Pensionat Haga öppnar återigen sina dörrar för gäster! Pensionatet, byggt 1924, har varsamt renoverats till en oas för vilsamt boende. Något av våra tio rum är den perfekta platsen att njuta av lugnet och den säreget vackra naturen på Öland. Ligger i Stenninge ca 30 km norr om Borgholm
Bed & Breakfast

Annas Ställe (R)

Avstånd: 8,1 km
Annas Ställe med personligt inredda rum i lugn och avstressad miljö och utsikt över Kalmar sund. Promenadavstånd till affär, post, kiosk, bad och restauranger. Husdjur får ej medföras.