Handkraft - Borgholm

Adress: Sandgatan 20 Borgholm Visa karta

Adress: Sandgatan 20 Borgholm

Välkommen till Ateljén på Sandgatan 20, Borgholm

Annika Liepa
Född 1950 i Kalmar och har arbetat som keramiker sedan 1975. Liepa har arbetet på verkstad i Borgholm sedan 1985 tillsammans med Carl-Olof Damm under namnet Handkraft.
Annika Liepa arbetar med keramisk skulptur och bild i stengods. Hon skulpterar djur i stengods för ute- och innebruk men även på kakel och krukor. Djuren fungerar som en förmedlare och symbol för livet och vår plats i historien. Varje Föremål är unikt och görs helt för hand utan hjälp av drejskiva.

Carl-Olof Damm Född 1949 i Västervik och arbetar med lera sedan 1973, i Borgholm sedan 1985, där han delar en verkstad med Annika Liepa.
Carl-Olof Damm gör skulpturer i stengods, människor, djur och andra varelser från verklighet eller fantasi inför livets mysterium.
Offentliga utsmyckningar i bland annat Borgholms bibliotek och journalisthögskolan i Kalmar men även små miniatyrer. Vaser och objekt med bilder, en historia ur verklighet eller fantasi, landskap, skepp, människor, himmel och hav.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Borgholm

Avstånd: 339 meter
Hotell centralt i Borgholm med möjligheter till shopping, bad och motion inom gångavstånd. Innergård med charmig örtdoftande trädgård. I hotellet ryms dessutom moderna konferenslokaler, Karin Franssons lovordade restaurang och loungebar med öppen spis. Hotellets vinkällare har ett gediget utbud av viner. Husdjur får ej medföras. Ett handikappvänligt rum.
Vandrarhem / Rum

Krutans Rumsuthyrning (R)

Avstånd: 314 meter
Centralt i Borgholm åtta charmiga rum i gammaldags stil.
Bed & Breakfast

Gamla Televerket B&B

Avstånd: 270 meter
Gamla Televerket ligger vid Borgholms Torg. Fräscha rum centralt i Borgholm som har öppet året runt. Personligt inredda dubbelrum med gemensamt kök, duschar och toaletter i korridoren. Frukost, linne och städning ingår i priset.