Handkraft - Borgholm

Adress: Sandgatan 20 Borgholm Visa karta

Adress: Sandgatan 20 Borgholm

Välkommen till Ateljén på Sandgatan 20, Borgholm

Annika Liepa
Född 1950 i Kalmar och har arbetat som keramiker sedan 1975. Liepa har arbetet på verkstad i Borgholm sedan 1985 tillsammans med Carl-Olof Damm under namnet Handkraft.
Annika Liepa arbetar med keramisk skulptur och bild i stengods. Hon skulpterar djur i stengods för ute- och innebruk men även på kakel och krukor. Djuren fungerar som en förmedlare och symbol för livet och vår plats i historien. Varje Föremål är unikt och görs helt för hand utan hjälp av drejskiva.

Carl-Olof Damm Född 1949 i Västervik och arbetar med lera sedan 1973, i Borgholm sedan 1985, där han delar en verkstad med Annika Liepa.
Carl-Olof Damm gör skulpturer i stengods, människor, djur och andra varelser från verklighet eller fantasi inför livets mysterium.
Offentliga utsmyckningar i bland annat Borgholms bibliotek och journalisthögskolan i Kalmar men även små miniatyrer. Vaser och objekt med bilder, en historia ur verklighet eller fantasi, landskap, skepp, människor, himmel och hav.

Show more

Om denna aktivitet

Vandrarhem / Rum

Krutans Rumsuthyrning (R)

Avstånd: 314 meter
Centralt i Borgholm åtta charmiga rum i gammaldags stil.
Hotell

Hotell Borgholm

Avstånd: 339 meter
Hotell centralt i Borgholm med möjligheter till shopping, bad och motion inom gångavstånd. Innergård med charmig örtdoftande trädgård. I hotellet ryms dessutom moderna konferenslokaler, Karin Franssons lovordade restaurang och loungebar med öppen spis. Hotellets vinkällare har ett gediget utbud av viner. Husdjur får ej medföras. Ett handikappvänligt rum.
Bed & Breakfast

Gamla Televerket B&B

Avstånd: 270 meter
Gamla Televerket ligger vid Borgholms Torg. Fräscha rum centralt i Borgholm som har öppet året runt. Personligt inredda dubbelrum med gemensamt kök, duschar och toaletter i korridoren. Frukost, linne och städning ingår i priset.