Vic & Mic inredning - Palmelund

Adress: Palmelundsvägen 3 Borgholm Visa karta

Adress: Palmelundsvägen 3 Borgholm

Mysig butik med en blandning av märken som Lexington, Bruka design, Riviera Maison mm. Produkter Bruka design, Lexington och Riviera Maison mm. Det går att göra möbelbeställningar från märkena och få hjälp med
hemleverans.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 0485-73035
 • Mobilnummer
  +46 0708-264548
 • Gatuadress 1
  Palmelundsvägen 3
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Vi har nu stängt för vintern och öppnar upp igen under påsken 2016. Det är möjligt att göra möbelbeställningar under vintersäsongen.
Vandrarhem & Rum

Klintagården Vandrarhem

Avstånd: 7,7 km
Klintagården är en familjecamping och lägergård med charmiga campingtomter, små och stora stugor, olika vandrarhem och pensionat/hotellrum. Kök för självhushåll och sällskapsrum med TV finns på gården. Husdjur är välkomna i stugorna. Frukost, sänglinne och avresestädning kan bokas mot tillägg.
Bed & Breakfast

Highway 136 - Bo på hästgård

Avstånd: 5,2 km
Highway 136 är ett Bed & Breakfast på mellersta Öland i Alböke. 1,5 mil norr om Borgholm. I närhet finns; Ölands fiskeguide, Minizoo, Kamelranch, vandringsleder, cykelleden, Alvarmark, underbar natur och vacker badplats. Husdjurstillåtet.
Camping

Lundegårds Camping & Stugby

Avstånd: 6,5 km
På Lundegårds Camping finns det gott om campingtomter, vissa med el andra utan. Campingområdet är uppdelat i områden. Ett nära havet, ett annat nära servicehus. I servicehusen behövs inga mynt eller poletter. Allt ingår – även varmvatten och tvätt.