Ölands Käpphästrace

Område: Öland
Arena/Plats: Mörbylånga
Kategori: Evenemang, Barn & Unga

Lördagen den 25 september blir det en “Käpphästens dag” i Mörbylångaparken i Mörbylånga för barn och unga. Programmet består av käpphästrace/galopprace och käpphästhoppning. Det blir även öppen scen , tipsrunda , hoppborg och servering i parken.

När som helst under dagen kan man delta i Ölands Käpphästrace/galopprace som består av tre klasser:0-5 år , 6-9 år och 10-13 år.

När som helst under dagen kan man delta i en clear round klass med ett antal hinder sponsrade av Atelje 2 slöjdare. Alla åldrar.

Kostnaden för att delta i käpphästracet/galoppracet och clear round klassen är 60 kr för båda.(30 kr/st). Alla deltagare får rosett och diplom skänkta av Agria.

Ta med egen käpphäst!!
Föranmälan via www.nyheter7.se eller via
e-post till: redaktionen@nyheter7.se
Finns även möjlighet till efteranmälan på plats.
Begränsat med platser: 40 platser i varje.

12:30:Trolleriföreställning med Fredrik Karlsson,Comedy Magic.
Elina & Nicholas underhåller under dagen.

Under dagen blir det öppen scen. Är du mellan 7 och 15 år och vill uppträda på scen?
Då är du välkommen att anmäla dig. Sjung,dansa,spela instrument eller något annat kul. Uppträd ensam eller tillsammans med någon kompis. Medtag egen musik på cd/usb. Föranmälan till e-post: scen@nyheter7.se

Kontaktinformation

Vandrarhem & Rum

Stora Frögården, STF Vandrarhem

Avstånd: 5,9 km
Vad vackert det ligger! säger nästan alla som kommer hit för första gången. Hos oss bor du med egen badstrand mitt i ett av UNESCOs världsarv: Södra Ölands odlingslandskap och nära Stora Alvarets speciella flora och fauna.
Bed & Breakfast

Strandnära Eco B&B

Avstånd: 5,7 km
Vi erbjuder ett lugnt & charmigt boende i ljusa härliga och nyrenoverade rum. Med ett grönskande lugnt & naturskönt läge i utkanten av den idylliska ölandsbyn Stora Frö, bara en mil från bron och Ölands Djur- och Nöjespark har vi den perfekta utgångspunkten för din vistelse på Öland.
Hotell

Allégården Kastlösa Hotell

Avstånd: 7,8 km
Allégården Kastlösa erbjuder hotellrum, stugor och vandrarhemsrum fördelat på totalt 43 rum. Varav flertalet har egen dusch Frukost serveras alla dagar i veckan och Kvällens husman serveras måndag-lördag till våra boende gäster. Cykeluthyrning under sommarhalvåret.

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
bokning@nordictravel.se
Bokningsvillkor
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails