Lundegårds Camping/Cottages

Address: Lundegård 1, 387 96 Köpingsvik
Location: Köpingsvik
Show map
Guest score: 89% 88 of 99 recommend (19 reviews)

Guest score: 89%

(88 of 99 recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.3 of 5
Cabin condition 3.9 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.1 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 19)

När man bokade, fick man intrycket att l...

Recommended by Lena, Sweden (Sweden Sun 12 Aug 2018)
“När man bokade, fick man intrycket att leklandet och pool ingick i boendet men allt kostade extra vilket jag kan förstå å ena sidan men den upplysningen bör finnas tydligare. Att bada i havet var inte trevligt utan man behövde ta sig någon annanstans.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Mysig helg på Lundegård

Recommended by Katz, Sweden (Sweden Tue 31 Jul 2018)
“Ren och fin stuga. Stort plus att man kunde ha hundarna med sig. Fanns allt man kunde tänkas behöva ha, förutom ett kaffe mått. Men vi klarade oss bra. Väldigt fint område med mkt saker att hitta på. Rekommenderar varmt lundegårds camping. Enkel in och utcheckning. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Värmen

Recommended by Conny Möllergren , Sweden (Sweden Mon 30 Jul 2018)
“Då det är så här varmt som det är just nu, hade det varit trevligt med en fläkt i stugan. Det hade inte behövt vara en så stor fläkt men någon som hade kunnat cirkulera luften lite. Hade varit lättare att vädra ur stugan då. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Stugan var mycket ren o fin och uppfylld...

Recommended by Anneli, Sweden (Sweden Sun 06 Aug 2017)
“Stugan var mycket ren o fin och uppfyllde de krav jag hade när jag bokade. Mitt enda klagomål är att det utelämnades i texten att det inte fanns badstrand! Det var ett stort minus som tyvärr gör att jag onte återvänder dit!!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Ingen köksfläkt över spisen, känns ju si...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 06 Aug 2017)
“Ingen köksfläkt över spisen, känns ju sisådär när man ska laga mat. Väldigt varmt och kvavt i stugan, BRANDLARMET gick igång på natten, mindre trevligt. Tog tid innan familjen lugnat ner sig och kunde somna om.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Lundegårds camping

Recommended by Catarina , Sweden (Sweden Wed 02 Aug 2017)
“Stugan är liten men fyllde den funktion vi önskade. Tycker dock att priset är högt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Trevliga stugor

Recommended by Hogfeldt77, Sweden (Sweden Tue 01 Aug 2017)
“Stugan är rymlig och fräsch. Nära till allt som servicehus, poolen, havet, affär och reception. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Skön semester

Recommended by Lunden , Sweden (Sweden Thu 20 Jul 2017)
“Gillar Lundegården. Barn och Djurvänlig. Lugnt, rent härliga ytor.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stugan

Recommended by Agneta, Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2016)
“Vi trivdes jättebra i stugan och på campingen. Suveränt med närheten till havet. När det gäller stugan, finns det förbättringspotential. En hylla eller skåp för specerier skulle vara bra. Vi hade en egen stekpanna med oss vilket var jättebra då stugans var väldigt repig. Stekspaden i stugan var ju en metallvariant vilket inte funkar i dagens stekpannor, så en en annan sådan vore på sin plats. En vanlig kastrull till hade också varit bra. När det gäller badrummet saknades en hylla/ bänk för placering av alla necessären. Bakom dörren fanns det gott om utrymme för det. Duschen funkade ju inte heller så bra. Hela golvet i badrummet blev blött, ingen bra avrinning, en stopplist på golvet vore inte fel. Som sagt vi trivdes jättebra, mycket bra serviceanläggning med dusch, tvättmaskiner o torktumlare, barnvänligt, kan absolut tänka oss att återvända.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Saknar micro.

Recommended by Micke, Sweden (Sweden Sat 30 Jul 2016)
“Saknar micro.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5


Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 55 87 04
Mail:bokning@bynordiq.se


Booking conditions

Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 55 87 04
Mail:bokning@bynordiq.se


Booking conditions

Build: 7/26/2022 2:25:13 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews